Ultra Confort Balm
  •  Ultra Confort Balm

Ultra Confort Balm

Ultra Comfort Balm er en aftershave-krem til sensitiv hud.

EAN: 3614272975132

Biotherm Homme Basic Aftershave Ultra Confort Balm er en beroligende og fuktighetsgivende aftershave-krem for sensitiv hud som motvirker irritasjon og rødhet i forbindelse med barbering.

Biotherm Homme Basic Ultra Confort Balm er en aftershave-krem utviklet for sensitiv hud. Kremen hjelper med å berolige huden etter barbering og redusere rødhet og irritasjon.

Aftershaven inneholder Biotherms unike signaturingrediens Life Plankton™ som stammer fra termiske kilder i Frankrike. Ingrediensen er kjent for sine beroligende egenskaper og hjelper med å pleie og fukte huden etter barbering.

Den kremede aftershaven er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Fordeler med Homme Basic Ultra Confort Balm:

Aftershave velegnet for sensitiv hud

Motvirker rødhet og irritasjon etter barbering

Beroliger sensitiv hud og gir øyeblikkelig komfort

Inneholder Biotherms patenterte signaturingrediens Life Plankton™, kjent for sine beroligende egenskaper

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Bruk Biotherm Homme Basic Aftershave Ultra Confort hver morgen etter barbering på tørt ansikt og hals. Påfør en liten mengde av den fuktighetsgivende aftershave på ren hud.

Biotherm Homme Basic Ultra Confort Balm har en lett og kremet tekstur som føles behagelig og beroligende på huden. Ved påføring av aftershave etter barbering, vil du oppleve den behagelige konsistensen som glir lett over huden.

Den kremede teksturen absorberes raskt og etterlater ikke en klebrig følelse på huden. Huden etterlates forfrisket med en behagelig følelse av komfort. Balmens lette og luftige tekstur jobber effektivt for å motvirke rødhet og irritasjon som kan oppstå etter barbering. Den virker beroligende og lindrer sensitiv hud.