Soothing Balm - Alcohol Free
  •  Soothing Balm - Alcohol Free

Soothing Balm - Alcohol Free

Soothing Balm - Alcohol Free er en lindrende aftershave-krem til menn.

EAN: 3614273475846

Biotherm Homme Basic Aftershafe Soothing Balm – Alchohol Free er den perfekte løsningen for menn som ønsker en skånsom og beroligende aftershave balm for å takle irritasjon etter barbering. Med en alkoholfri formel lindrer den øyeblikkelig irritert hud og tilfører huden pleie og fuktighet.

Denne aftershave balmen er skapt for å berolige og lindre huden etter barbering, da barbering til tider kan irritere huden. Den inneholder nærende ingredienser som jobber med å forbedre hudens smidighet og etterlate den myk og behagelig.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm kan benyttes daglig etter barbering for en fuktgivende pleie. Gi huden den beste etterbehandlingen etter barbering med denne beroligende og effektive aftershave balmen.

Fordeler med Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free:

Lindrer og beroliger irritert hud etter barbering

Inneholder nærende og fuktighetsgivende ingredienser

Gir en smidig hud

Etterlater huden myk og behagelig

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free påføres rett etter barbering på tørt ansikt og hals.

Hell litt balm i hendene og påfør aftershaven I sirkulære bevegelser. Start fra pannen og ned til kinnene, fra neste til ørene og avslutt med haken og halsen.

Unngå å påføre aftershave i øyenområdet.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free har en lett tekstur som føles behagelig mot huden. Aftershaven har en myk konsistens som gjør den enkel å påføre og fordele på huden etter barbering.

Den lette teksturen trenger raskt inn i huden uten å gi en klissete følelse. I stedet etterlater den huden med en forfrisket og behagelig følelse.