NYTT DESIGN, SAMME VELKJENTE FORMEL

Du kjenner den kanskje: Biotherms ikoniske Oil Therapy Baume Corps bodylotion med den herlige, milde duften av aprikos. Deler av vår produktlinje har fått nytt design, noe som betyr at du fremover ikke skal se etter den oransje emballasjen, men etter en elegant hvit beholder med et hint av den ikoniske oransje fargen på fronten. 

 

Nytt Design:
Oil Therapy Baume Corps bodylotion

Vår friske og fuktighetsgivende bodylotion fås nå i en flott, ny emballasje som utstråler eksklusivitet og velvære, men med den samme fuktighetsgivende formelen.

Nytt design:
Oil Therapy Baume Corps
Showergel

Vår friske og fuktighetsgivende showergel har også en flott og ny emballasje, men med samme fuktighetsgivende formel.

OIL THERAPY BAUME CORPS BODYLOTION

Selvom Biotherms Oil Therapy Baume Corps bodylotion har fått nytt design, er det fortsatt den samme velkjente, fuktighetsgivende formelen.

Nyt denne bodylotionen som er velegnet for normal til tørr hud. Den absorberes øyeblikkelig og etterlater ingen merker eller striper. Den inneholder ekstrakter av aprikos som tilfører huden næring i opptil 24 timer og gjør den myk og smidig. Hemmeligheten bak formelen er en kombinasjon av signaturingrediensen vår Life Plankton™, 8 % nærende oljeblanding samt vitamin E som har antioksiderende fordeler.

Den unike formelen hjelper til med å styrke hudens naturlige barriere og elastisitet, og de delikate notene av aprikos etterlater huden frisk med en følelse av velvære. 

EN NÆRENDE HUDPLEIERUTINE I NY DRAKT

 

En nærende og pleiende hudpleierutine for kroppen er en stor del av vårt daglige velvære, og med riktige produkter kan du oppleve en frisk, fuktet og styrket hud.

Den nye emballasjen inneholder de velkjente, herlige formlene du kjenner. Opplev Oil Therapy-serien som er egnet for tørr hud.

SHOWERGEL

Kroppspleien starter allerede i dusjen hvor en showergel skånsomt renser huden. Prøv for eksempel Oil Therapy Baume Corps Showergel som, slik som bodylotionen i samme serie, er beriket med pleiende ingredienser.

Denne fuktighetsgivende showergelen er velegnet for deg med tørr hud. Den lett skummende konsistensen renser kroppen uten å tørke ut huden. Formelen er beriket med 3 oljer: pasjonsblomst, nyperose og aprikos.

Resultatet er en ren, smidig og fløyelsmyk hud.

BODYLOTION

Etter dusjen kan du med fordel påføre bodylotion, da er huden mer mottakelig for kremer og lotions. Du kan også bruke bodylotion selv om du ikke nettopp har dusjet - det viktigste er bare at du lar den absorbere helt før du tar på deg klær.

Biotherm Oil Therapy Baume Corps bodylotion kan brukes både morgen og kveld, på ren og tørr hud. Påfør en rikelig mengde på hele kroppen. Masser produktet forsiktig inn i huden og vær spesielt oppmerksom på de ekstra tørre områdene.

Formelen gir næring og glød til huden. Den rike, men lettabsorberende formelen etterlater huden myk og glatt.

OPPDAG BIOTHERMS PRODUKTER FOR KROPPSPLEIE

Hos Biotherm forstår vi viktigheten av kroppspleie.

Utforsk vårt utvalg av produkter som gir deg mulighet for å finne de riktige produktene for din hudtype og behov.