FINN DIN PERFEKTE BIOTHERM BODYLOTION

Siden 1952 har Biotherm vært ledende innen hudpleie hvor ingredienser av naturlige opprinnelse står i sentrum. Dette gjelder også for våre bodylotions som er skreddersydd for ulike hudtyper og behov.

 

Vi har samlet tre av våre bestselgende bodylotions slik at du enkelt kan finne den som passer best for deg og din hud.

LAIT CORPOREL L’ORGINAL
– TIL ENHVER HUDTYPE

Denne bodylotion er vår bestselgende bodylotion i Norden, og det forstår vi godt! Den gir nemlig fuktighet til huden i opptil 48 timer, absorberes raskt og styrker kroppens hudbarriere allerede ved første gangs bruk.

Lait Corporel L’Original kan brukes til alle hudtyper og er spesielt egnet for deg med tørr hud. Denne lotionen både hydrerer huden og gir pleie og næring.

Formelen er enkel å påføre og inneholder ekstrakter fra sitrusfrukter og vitamin E som bidrar til å gjøre huden myk og smidig.

Den delikate aromaen og friske konsistensen gjør den til en sann fornøyelse å bruke hver dag.

Lait de Douche Shower Milk

For den ultimate pleie kan du med fordel introdusere Lait de Douche Shower Milk i hudpleierutinen din.

En nærende rutine starter allerede i dusjen, og med denne fuktighetsgivende dusjgeleen får du en formel som inneholder nærende oljer som beskytter huden og styrker hudbarrieren.

Akkurat som med Lait Corporel L’Original bodylotion, har denne dusjgeleen en herlig sitrusduft som gir en følelse av velvære. Den milde formelen renser huden og etterlater den myk og velfuktet.

OIL THERAPY BAUME CORPS – FOR DEG MED TØRR HUD

Biotherm Oil Therapy Baume Corps er en velduftende og pleiende bodylotion for tørr og ru hud som har en tendens til å se matt ut. Den velkjente bodylotionen har fått et nytt design, men formelen er den samme.

Du kan derfor fortsatt glede deg over den fuktighetsgivende sammensetningen som inneholder ekstrakter fra aprikos, pasjonsblomstolje og moskusrosenolje. Sammen skaper disse ingrediensene en regenererende og pleiende bodylotion som etterlater huden fløyelsmyk og smidig.

Oil Therapy Baume Corps bodylotion danner en beskyttende barriere på huden for å unngå tap av fuktighet og motvirke at huden tørkes ut. Dette gjør denne lotionen ideell for de som ønsker strålende og velpleid hud.

Den lette konsistensen etterlater ingen fettete merker og absorberes raskt i huden. Huden får næring, elastisiteten øker, og fuktighetsbarrieren styrkes.

Oil Therapy Douche Showergel

Denne bodylotion kan med fordel kombineres med Oil Therapy Douche Showergel i en hudpleierutine som tilfører næring og fuktighet til huden.

Den lett skummende konsistensen renser kroppens hud skånsomt uten å tørke den ut. Formelen er beriket med tre pleiende oljer: pasjonsblomst, moskusrosen og aprikos.

Biotherm Oil Therapy Douche Showergel hjelper med å rense huden skånsomt og resultatet er en smidig, ren og silkemyk hud.

LIFE PLANKTON™ BODY MILK – FOR DEG MED TØRR OG SENSITIV HUD

Biotherm Life Plankton™ Body Milk er beriket med Life Plankton™, som er Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse. Denne bodylotionen passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Denne lotionen beroliger huden samtidig som den reduserer tørrhet og ruhet på kroppen. Den styrker hudens beskyttelsesbarriere, forbedrer fastheten og øker elastisiteten. Formelen har en rik og behagelig konsistens som raskt absorberes i huden og gir fuktighet i opptil 48 timer.

Resultatet er en silkemyk og behagelig hud, og med kontinuerlig bruk vil huden virke fastere, glattere, godt fuktet og mer motstandsdyktig. Den skal ikke brukes i ansiktet.

Life Plankton™ Body Oil

Biotherm Life Plankton™ Body Milk kan med fordel kombineres med Life Plankton™ Body Oil for ultimat pleie og næring. Denne unike og luksuriøse kroppsoljen har en oppstrammende og korrigende effekt på huden, og bidrar til å forbedre hudens kvalitet.

Hver dag utsettes huden for påvirkninger som kan endre hudbarrieren. For å korrigere huden inneholder denne kroppsoljen naturlige oljer, som sammen med vår signaturingrediens, Life Plankton™, gjør at huden allerede fra første påføring vil virke fastere og se mer smidig og velfuktet ut.

Som en bonus reduserer kroppsoljen synligheten av strekkmerker, da huden med kontinuerlig bruk vil oppleves jevnere og glattere.

HVILKEN BODYLOTION SKAL JEG VELGE?

Hvis du er usikker på hvilken bodylotion du skal velge, kan du med fordel prøve vår Bodylotion Guide. 

Det eneste du trenger å gjøre er å svare på noen få spørsmål, så vil vi guide deg til hvilken bodylotion i vårt sortiment som passer best for deg og din hud.

OPPDAG BIOTHERMS KROPPSPLEIE

Hos Biotherm har vi et stort utvalg av nærende hudpleieprodukter der ingredienser av naturlig opprinnelse står i sentrum. Gå på oppdagelse og finn din nye favoritt innen kroppspleieprodukter.