Biomains
Biomains
  •  Biomains
  •  Biomains

Biomains

Biomains er en fuktgivende og nærende håndkrem. Kan brukes av alle uansett hudtype.

EAN: 3367729181142

Biotherm Biomains Hand Cream er en nærende håndkrem spesielt utviklet for å pleie tørre hender og negler. Kremen inneholder Life Plankton™, en naturlig ingrediens med beroligende egenskaper som stammer fra de termiske kildene i de franske Pyreneene.

Håndkremen er formulert med D-Panthenol antioksidanter som hjelper med å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler. Den vannresistente formelen gjør kremen ideell for daglig bruk.

Kremen har en mild og behagelig duft som trenger raskt inn i huden og etterlater hendende med en frisk følelse. Med Biotherm Biomains Hand Cream kan du nyte velpleide hender og negler som er beskyttet mot tørrhet og tap av fuktighet. Bruk kremen regelmessig for å opprettholde mykheten og fuktigheten i huden og neglene.

Fordeler med Biotherm Biomains Hand Cream:

• Kremens vannresistente formel sørger for at den bevarer sin effektivitet, selv etter kontakt med vann.

• Den lette og behagelige teksturen trekker raskt inn i huden ut å føles fet.

• Den milde og behagelige duften gir en ekstra følelse av friskhet og velvære, noe som kan gjøre påføringen til en fornøyelse.

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Begynn med å rengjøre hendene grundig med en mild såpe og varmt vann for å fjerne eventuelle urenheter og bakterier.

1. Ta en passende mengde Biotherm Biomains Hand Cream og påfør i håndflatene.
2. Fordel kremen jevnt på begge hender og sørg for å massere den inn i huden, også mellom fingrene og rundt neglebåndene.
3. Ikke glemt å fokusere på neglene og neglebåndene for å gi de den nødvendige pleien og næringen.
4. Gjenta prosessen etter behov, spesielt hvis hendene føles tørre eller har vært utsatt for hardt arbeid eller vask. Det anbefales å bruke etter hver håndvask og hver natt før du legger deg.
5. For ekstra beskyttelse om natten kan du påføre et tykt lag av kremen før du legger deg og la den virke som en intens nærende behandling.

Biotherm Biomains Hand Cream er beriket med en lett og behagelig tekstur som enkelt absorberes av huden uten å etterlate en fet følelse. Kremens konsistens er myk og glatt, noe som gjør det enkelt å påføre og spre jevnt på hendene. Den vannresistente formelen sørger for at kremen bevarer sin effekt, selv etter kontakt med vann. Når den påføres omsluttes hendene med fuktighet og næring og huden føles øyeblikkelig myk og velpleid.