LIFE PLANKTON ELIXIR SERUM

FOR EN FUKTET, STYRKET OG SYNLIG FORBEDRET HUD MED FORNYET GLØD I ANSIKTET PÅ 8 DAGER

BIOTHERM - DEN FRANSKE PIONEREN INNENFOR BIOVITENSKAP

Hos Biotherm tror vi på at vi kan kan oppnå virkelige fremskritt hvis vi utnytter vitenskapen til å støtte naturen. Takket være biovitenskapen har vi utviklet en unik portefølje av hudpleieprodukter.

Denne troen kommer til uttrykk gjennom Life Plankton™, som er Biotherms unike og regenererende signaturingrediens. Life Plankton™ er av naturlig opprinnelse og utvunnet av de varme kildene i de franske Pyreneene. Via biovitenskapen er ingrediensen forsterket og tilsatt i samtlige Biotherms produkter.

Life Plankton er en gjenopprettende ingrediens som gir glød i ansiktet og passer til alle hudtyper, inkludert kombinert hud.

UTVUNNET FRA NATUREN – FORSTERKET GJENNOM BIOVITENSKAPEN

Vi i Biotherm mener at nye funn kan gjøres om man bruker vitenskap for å støtte naturen. Med biovitenskapens hjelp har vi utviklet Biotherms signaturingrediens Life Plankton™.

Life Plankton™ er skapt i de franske Pyreneene. Takket være biovitenskapen kan ingrediensene forsterkes og bli populære hudpleiekomponenter som i dag finnes i alle Biotherms produkter.

Life Plankton™ regenererer og passer til alle hudtyper, inkludert kombinert hud.

 

 

FØRSTE STEGET I ALLE HUDPLEIERUTINER

LIFE PLANKTON ELIXIR

Biotherm Life Plankton Elixir er et regenererende serum til alle hudtyper og aldre og er det første trinnet i enhver hudpleierutine for en vakker og velpleid hud. Allerede etter åtte dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret og styrket. Med tiden fremstår huden fastere og glattere, fine linjer reduseres, og huden ser yngre ut. Huden etterlates myk, smidig og fuktet med fornyet glød. Et sant hudpleiemirakel.

Life Plankton Elixir brukes som serum morgen og kveld på nyrenset hud og forsterker effekten av ansiktskremen din. Life Plankton Elixir påføres enkelt ved bruk av medfølgende pipette, og den lette teksturen absorberes raskt uten å føles fet.

ingredienser

Biotherm Life Plankton Elixir inneholder 5 % Life Plankton™ - Biotherms aktive og unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse, forsterket gjennom Blue Bioscience og kjent for sine regenerende egenskaper.
I tillegg inneholder serumet fuktighetsgivende hyaluronsyre og Vitamin C complex som gir glød i ansiktet. Life Plankton Elixir passer alle hudtyper, inkludert kombinert hud.

EN rutine som passer dine behov

Life Plankton Elixir er første steg i enhver hudpleierutine og styrker effekten av dagkremen din. La Life Plankton Elixir være en del av din hudpleierutine og få en fornyet glød i ansiktet.

RUTINE MOT ALDERSTEGN

TRINN 1: Life Plankton Elixir brukes som serum både morgen og kveld på nyrenset hud og etterlater huden myk og smidig. Serumet påføres før dagkrem ved bruk av medfølgende pipette. Den lette og friske teksturen absorberes raskt av huden, uten at den på noen måte virker fet.

TRINN 2: Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift DAY er en oppstrammende og fuktighetsgivende dagkrem for normal/kombinert hud som forbedrer hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid. Brukes om morgenen på nyrenset hud, eventuelt etter serumet. Påfør dagkremen fra midten av ansiktet og utover, i en oppadgående bevegelse.

RUTINE FOR FUKT OG GLØD

TRINN 1: Life Plankton Elixir brukes som serum både morgen og kveld på nyrenset hud og etterlater huden myk og smidig. Serumet påføres før dagkrem ved bruk av medfølgende pipette. Den lette og friske teksturen absorberes raskt av huden, uten at den på noen måte virker fet.

TRINN 2: Biotherm Aquasource Gel er en fuktgivende og beroligende dagkrem med lett gelkonsistens til normal/kombinert hud. Aquasource Gel gir intens fukt i opptil 48 timer.
Etter første gangs bruk vil huden oppleves mer fuktet, med en fornyet glød i ansiktet og oppleves friskere. Brukes om morgenen på nyrenset hud, eventuelt etter serumet. Påfør dagkremen fra midten av ansiktet og utover, i en oppadgående bevegelse.

SKJØNNHETSRUTINER FOR SENSITIV HUD

Biotherm tilbyr hudpleieprodukter for alle hudtyper, inkludert kombinert hud. På siden om skjønnhetsrutiner for sensitiv hud er flere av Life Plankton-produktene samlet.

Life Plankton Mask

Ekstra behov for fukt? For å glød i ansiktet kan du ha behov for å tilføre huden fuktighet, spesielt om vinteren da huden lett blir tørr. Biotherms Life Plankton Mask er en fuktighetsgivende ansiktsmaske for alle hudtyper, selv for sensitiv hud.

BLI BEDRE KJENT MED PRODUKTENE HER