KROPPSPLEIE SOM GIR GLØD

OPPDAG EN HIMMELSK HUDPLEIERUTINE TIL KROPPEN MED BIOCORPS KROPPSSERUM OG BODYSCRUB

Huden er kroppens største organ, og det er derfor viktig å passe godt på den. Med en pleiende og nærende kroppspleierutine kan du hjelpe huden din med å beskytte mot ytre påvirkninger ved å vedlikeholde dens naturlige barriere.

Oppdag våre Biocorps kroppspleieprodukter som er formulert med nærende ingredienser og etterlater huden din med en strålende glød. Disse produktene passer til deg som har tendens til kviser på ryggen, har «Strawberry Skin» eller har nupper på kroppen.

BIOCORPS ANTI-ROUGHNESS PEELING SCRUB

Biotherms Biocorps Anti-Roughness Peeling Scrub er en korrigerende og eksfolierende bodyscrub som er utviklet for å øke hudens glød.

Denne bodyscruben er designet for å fjerne døde hudceller og dermed gjenoppliver matt og tørr hud. Det gjør at vår Peeling Scrub passer til deg som leter etter en mild, men alikevel grundig eksfoliering av kroppen, som ikke virker ubehagelig.

Den revitaliserende formelen inneholder Biotherms unike signaturingrediens: Life Plankton™, som er av naturlig opprinnelse og er kjent for sine fornyende egenskaper. Du finner også salisylsyre i denne himmelske bodyscruben. Dette er en effektiv hudpleieingrediens som får huden til å oppleves mer strålende og med en økt glød. Salisylsyre komplimenteres av peptider som hjelper til med å forfine hudens tekstur og nærende oljer. Dette vil bidra til å etterlate huden myk og strålende. De fine kornene i bodyscruben består av aprikosfrøpulver. Disse eksfolierer døde hudceller skånsomt, slik at huden føles fornyet og glattere ut.

Biocorps Anti-Roughness Peeling Scrub er velegnet til alle hudtyper, selv til sensitiv og tørr hud. Bruk scrubben to til tre ganger i uken på ren og fuktig hud.

BIOCORPS ANTI-BUMP BODY SERUM

Prøv også Biocorps Anti-Bump Body Serum som er et konsentrert kroppsserum til daglig bruk. Serumet gir kjemiske peeling-egenskaper til kroppspleie og motvirker dermed matt, ujevn og nuppete hud . Det gjør at dette serumet er velegnet for deg med tendens til tørr hud, «Strawberry Skin» eller urenheter på kroppen.

Serumet er formulert med en kombinasjon av ingredienser som ofte brukes i hudpleie for ansiktet. Du finner blant annet Life Plankton™ samt AHA + BHA + PHA, som er en ideell trio av syrer. De arbeider på overflaten av huden og bidrar til at den oppleves mer jevn og med mer glød. Serumet inneholder også hyaluronsyre, som har en klinisk dokumentert effekt til å fukte huden og er en kraftig ingrediens innenfor hudpleie. Til sammen får du et serum som øker hudens glød.

Den raskt absorberende formelen gjør det mulig å fukte huden din før du kler på deg om morgenen, eller før du legger deg om kvelden. Serumet har en mild og frisk duft, som gir en luksuriøs hudpleieopplevelse.

 

 

KROPPSPLEIERUTINE FOR JEVN OG STRÅLENDE HUD

Veien til en strålende, myk og vakker hud trenger ikke være lang og krevende. Hos Biotherm vet vi hvor frustrerende tørr og nuppete hud kan være. Med de riktige produktene til kroppen kan du møte din huds behov, slik som med hudpleie til ansiktet.

1. SHOWER GEL

Første trinn i en effektiv kroppspleierutine er rens. Slik som med hudpleie til ansiktet er det viktig å få vasket og renset huden på kroppen. Da blir den ren og klar til påfølgende pleie.

Prøv for eksempel vår Lait De Douche Shower Milk, som er en fuktighetsgivende showergel til alle hudtyper. Den er formulert med nærende oljer. Denne effektive og milde formelen rengjør kroppen og gir deg en behagelig og forfriskende dusjopplevelse.

Resultatet er en ren og myk hud.

2. BODY SCRUB

Etter at du har rengjort huden på kroppen kan du bruke vår Biocorps Anti-Roughness Peeling Body Scrub. Den gir en mild, men grundig eksfoliering av kroppen, uten å føles ubehagelig. Bruk scrubben to til tre ganger i uken.

Denne bodyscruben kan du med fordel bruke i dusjen. Varm en liten mengde produkt mellom håndflatene for en lettere påføring. Massér forsiktig scrubben i sirkulære bevegelser på fuktig hud over hele kroppen. Du kan velge å bruke den på spesielle områder som ofte føles tørre og matte – for eksempel knær og albuer. Skyll av med vann.

Resultatet er en fresh og renset hud som oppleves klarere og jevnere.

3. KROPPSSERUM

Kroppspleien fortsetter etter du har kommet ut av dusjen. For å oppnå de beste resultatene kan du inkludere Biotherm Biocorps Anti-Bump Body Serum som tredje trinn i din kroppspleierutine. Dette kroppsserumet motvirker nuppete og ujevn hud.

Serumet kan brukes morgen og kveld. Varm en liten mengde produkt mellom håndflatene og påfør serumet på tørr og ujevn hud som har bruk for peeling. Massér produktet inn i huden med sirkulære bevegelser.

Resultatet er en følelse av regenerert hud som oppleves glattere og med en synlig glød.

4. BODY LOTION

Etter eksfoliering anbefaler vi at du bruker en lotion slik som Lait Corporel Moisturizing Body Milk for å fukte og berolige huden. Vår himmelske bodylotion fukter huden i opp til 48 timer, absorberes raskt og styrker hudens naturlige barriere ved første bruk.

Denne kremen kan brukes daglig av alle hudtyper og er spesielt god for deg med tendens til tørr hud. Bruk på ren og tørr hud med milde, sirklulære bevegelser. Resultatet er en fuktet hud som oppleves silkemyk og med økt elastisitet.

Les mer om alle fordelene ved Lait Corporel L’Original.

5. SOLBESKYTTELSE

Avslutt kroppspleierutinen din med solbeskyttelse. Med vår og sommer melder også solens lune stråler sin ankomst. Det er viktig å beskytte huden med solbeskyttelse, selv om mange har lengtet etter solens stråler i de mørke vintermånedene.

Bruk Biotherm Waterlover Sunmilk på hele kroppen før du går ut i solen. Denne himmelske solkremen kan brukes uansett hudtype, og fås i både SPF 30 og 50. Du er dermed sikret høy beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler.

Les vår guide til solbeskyttelse, og finn din favoritt.

UTFORSK VÅRE KROPPSPLEIEPRODUKTER

Hos Biotherm forstår vi viktigheten av kroppspleie. Utforsk vårt utvalg av hudpleieprodukter til kroppen, og finn de riktige produktene for deg og din hud.