BERIKET MED LIFE PLANKTON OG VITAMIN-E

48TIMERS FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL

DITT IKON I NY FORPAKNING

Den ikoniske Lait Corporel L'Original får ny forpakning, men den populære, friske og hydrerende formelen vi alle kjenner og elsker forblir den samme.

48 TIMERS FUKT OG STERKERE HUDBARRIERE

Biotherm Lait Corporel L'Orginal er en frisk bodylotion som fukter huden i 48 timer, absorberes raskt og styrker kroppens hudbarriere ved første bruk. Bodylotionen er beregnet for daglig bruk og kan brukes til alle hudtyper, men er spesielt godt egnet til tørr hud, da den fukter og tilfører huden næring.

Passer alle hudtyper.

DELIKAT AROMA OG EN FRISK KONSISTENS

Lait Corporel L'Original har en herlig duft og en frisk formula som gjør den til en sann nytelse å bruke hver dag.

Bruk på ren og tørr hud. Masser forsiktig kremen over hele kroppen i sirkulære bevegelser. Den melkehvite formelen blir raskt tatt opp i huden uten å klø og du kan derfor kle på deg raskt etter påføring. Huden oppleves hydrert og silkemyk med forbedret elastisitet. Duften gir en herlig følelse av renhet og velvære.

BERIKET MED LIFE PLANKTON™, SITRUSFRUKTER OG VITAMIN-E

Vår bestselgende bodylotion i Norden inneholder algen Life Plankton™, som kommer fra de franske pyreneene, kjent for sine beroligende egenskaper.

Lait Corporel L'Orginal inneholder ekstrakter av sitrusfrukter og vitamin-E, som etterlater huden myk og smidig.

Ta vare på kroppen på samme måte som du tar vare på ansiktet

Kroppen blir ofte oversett når vi snakker om å ta vare på oss selv og vår hud, men med Lait Corporel-serien blir det enkelt å ta godt vare på kroppen. Prøv for eksempel Lait de Douche Shower Milk eller Biomains håndkrem.

FINN ALLE PRODUKTENE UNDER