Guide til en enkel hudpleierutine

En god hudpleierutine er ikke kun forbeholdt kvinner. Menn trenger også pleiende og beroligende produkter som kan inngå som en del av morgen- og kveldsrutinen og hjelpe med å beskytte og styrke huden.

En effektiv hudpleierutine trenger verken å være tidskrevende eller kompleks. Få, men gode produkter, kan ofte gjøre en stor forskjell for huden din, enten du ønsker mer fukt, redusere fine linjer, redusere urenheter eller generelt ønsker å styrke hudens barriere.

Biotherm Homme er en hudpleieserie spesielt utviklet for menn og deres unike behov for pleie. I sortimentet vårt finner du produkter til forskjellige hudtyper og kan skape en enkel og pleiende rutine.

MENN OG KVINNERS HUD HAR FORSKJELLIGE BEHOV

Uansett kjønn, er vi alle utfordret av de samme hudproblemene. Likevel er det forskjeller på menn og kvinners hud som stiller ulike krav til de produktene vi bruker.
Menn har typisk tendens til å ha synlige porer, en litt grovere hudstruktur, tykkere hud og i noen tilfeller også tørr hud etter barbering. Testosteronnivået er naturlig høyere hos menn og kan bidra til en økt talgproduksjon, noe som kan gi tendenser til fet og uren hud.
Biotherm Homme har i over 35 år skreddersydd ansiktspleie for menn verden over. Alle produktserier under Homme er utviklet for å imøtekomme menns hudpleiebehov, uansett hudtype.

HVA ER DEN BESTE ANSIKTSPLEIEN FOR MENN?

Er du ny innen hudpleie, eller har du enda ikke har funnet de riktige produktene for din hud? Da kan det vært en god start å identifisere hvilke eventuelle utfordringer og behov huden din har.

Forsøk å besvar noen av spørsmålene om huden din nedenfor:

  • Ser huden din tørr ut?
  • Har du tendenser til fet hud eller urenheter?
  • Ser huden matt eller trist ut?
  • Har du aldringstegn i huden du ønsker å redusere?
     

Når du kjenner hudens behov bedre, kan det bli lettere å finne produkter som kan hjelpe mot de eventuelle hudproblemene og sørge for best mulig pleie.

ENKEL OG EFFEKTIV HUDPLEIERUTINE FOR MENN

Når du skal sette sammen en ny ansiktspleierutine, er det en fordel å begynne med en enkel rutine som består av rens og ansiktskrem, eventuelt også øyekrem og serum. Rens og fukt er grunnstenen i enhver hudpleierutine som du alltid kan bygge videre på med nye produkter.

Biotherm Homme består av flere hudpleieserier som, i tillegg til sine pleiende egenskaper, retter seg mot ulike behov huden din kan ha.

Biotherm Homme – tre unike produktserier:
 

Aquapower

Fuktpleie

Force Supreme

Anti-age hudpleie

T-Pur

Mot uren og fet hud

Vi gir deg en guide til en enkel rutine med Aquapower, Force Supreme og T-Pur, slik at du enkelt kan komme i gang med din nye ansiktspleie.

AQUAPOWER – HUDPLEIERUTINE MOT TØRR HUD FOR MENN

Aquapower er en målrettet fuktpleie for menn som bidrar med å styrke hudens barriere og gi den fornyet glød. Den effektive og fuktighetsgivende hudpleieserien inneholder vår styrkende signaturingrediens Life Plankton, som gir huden næring og sikrer et optimalt fuktighetsnivå.

1. rens

Det første trinnet i enhver hudpleierutine er rens. Biotherm Homme Aquapower Gel Cleanser er det ideelle renseproduktet for deg som har tendenser til tørr hud.

Aquapower Cleanser renser huden grundig og etterlater den myk og velpleid.

2. øyekrem

Til den sensitive huden rundt øynene kan du bruke Biotherm Homme Aquapower Fresh Eyes. Øyekremen er beriket med algen Life Plankton™, Biotherms signaturingrediens som øyeblikkelig fukter huden. Den inneholder også koffein og mentol som bidrar til å redusere trøtte og hovne øyne.

Frisk opp øyenområdet med denne de-puffer øyekremen.

3. ansiktskrem

Biotherm Homme Aquapower-serie har flere fuktighetsgivende ansiktskremer.
Aquapower Advanced Gel er en dagkrem som inneholder Life Plankton™, kjent for sine beroligende egenskaper. Kremen styrker hudens barriere og er velegnet for alle hudtyper og aldre. Huden etterlates gjennomfuktet og næret med en fornyet glød.
Biotherm Homme Aquapower 72H Gel-Cream er også en pleiende ansiktskrem som øyeblikkelig slukker hudens tørst. Ansiktskremen inneholder også Life Plankton™ og sørger for målrettet fuktpleie i opptil 72 timer*.
Har du svært tørr hud, anbefaler vi Aquapower Comfort Gel PS, en ansiktskrem med ekstra nærende egenskaper som etterlater huden velpleid, myk og behagelig.

*instrumentell test

FORCE SUPREME – HUDPLEIERUTINE MOT ALDRINGSTEGN FOR MENN

Biotherms Homme – en kolleksjon av anti-age hudpleie for menn som reduserer tegn på aldring som fine linjer og rynker.

1. rens

Som det første trinnet i anti-age hudpleierutinen, kan du bruke en av Biotherms mange renseprodukter. 
Du kan velge Biotherm Homme Cleansing Gel PNM som er en rensegelé som kan brukes av alle hudtyper. Rensen inneholder kokosbetain og salisylsyre som effektivt renser og fjerner urenheter. Cleansing Gel PNM et ideell til å gjøre mykne skjegget før barbering.

2. serum

Biotherm Homme Force Supreme Youth Architect Pro-Retinol Serum er et konsentrert hudpleieprodukt som hjelper med å motvirke synlige aldringstegn hos menn.
Serumet inneholder aktive ingredienser som det regenererende Life Plankton™, Pro-Retinol, Blue Algae ekstrakt og pro-xylane, som alle bidrar til en fastere, mer jevn og mykere hud.
Med dette serumet vil huden virke mer ensartet med en naturlig glød og fine linjer vil virke redusert. Du kan bruke serumet daglig etter barbering og som avsluttende produkt i din anti-age hudpleierutine.

3. øyekrem

Ønsker du en pleiende øyekrem med anti-age egenskaper, er Biotherm Homme Force Supreme Eye Cream ideell. Øyekremen motvirker synlige tegn på aldring hos menn og kan brukes av alle hudtyper.
Force Supreme Eye Cream er spesielt utviklet for den sensitive huden rundt øynene og hjelper med å redusere synligheten av fine linje og mørke ringer.

4. ansiktskrem

Som anti-age ansiktskrem har Biotherm Homme utviklet en gelkrem som reduserer synlige tegn på aldring hos menn.
Force Supreme Youth Architect Cream inneholder signaturingrediensen vår Life Plankton™, som har beroligende egenskaper, og pro-xylane som motvirker aldringstegn.
Den lette konsistensen føles behagelig på huden og absorberes raskt. Opplev en hud som virker fastere, mer jevn og myk.

T-PUR – HUDPLEIERUTINE MOT URENHETER FOR MENN

Denne unike produktserien av renseprodukter og ansiktskremer jobber effektivt med å fjerne fettstoffer og urenheter, uten å tørke ut huden.
 

1. rens

Har du en tendens til fet hud eller urenheter så har Biotherm en ansiktsrens som hjelper med å redusere overflødige fettstoffer fra huden.
Biotherm Homme T-Pur Cleanser har en kremet og rik konsistens som effektivt renser huden og etterlater den forfrisket med en myk følelse. Huden virker mindre oljete og overfladiske urenheter virker redusert.
Med denne ansiktsrensen reduseres fet hud uten å tørke ut huden. 

2. ansiktskrem

Med Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer får du en forfriskende ansiktskrem med en lett gel-konsistens.
Gel-kremen motvirker fet hud og hjelper med å få porene til å virke mindre synlige.
Kremen fukter og pleier huden og etterlater den med en frisk følelse uten å virke fet. Perfekt for deg som ønsker en fuktgivende pleie som i tillegg reduserer et oljete utseende.

FINN ANSIKTSPLEIEN TIL DIN RUTINE

Aquapower

Den fuktgivende produktserien

Force supreme

Anti-age produktserie

T-pur

Produktserie mot urenheter