T-Pur Anti Oil & Shine
T-Pur Anti Oil & Shine
  • T-Pur Anti Oil & Shine
  • T-Pur Anti Oil & Shine

T-Pur Anti Oil & Shine

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine er en forfriskende ansiktskrem med geltekstur som fukter huden, gjør porene mindre synlig og huden mindre fet.

EAN: 3614272975019

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer er en forfriskende ansiktskrem for menn som reduserer synligheten av fet hud.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer er en forfriskende ansiktskrem for menn med en lett gel-tekstur. Kremen tilfører huden fuktighet og pleie og etterlater den med en frisk følelse av komfort.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine er velegnet for menn som ønsker å redusere synligheten av fet hud og gi huden fuktighetsgivende pleie. Med den forfriskende ansiktskremen vil også porene oppleves mindre synlige.

Fordeler med Homme T-Pur Anti Oil & Shine:

Motvirker synligheten av fet hud

Porene oppleves mindre synlige

Fuktighetsgivende og pleiende

Etterlater huden med en frisk følelse av komfort

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer kan brukes daglig både morgen og kveld. Bruk fuktighetskremen på renset hud for maksimal effekt og komfort.

1. Pump litt fuktighetskrem i håndflaten
2. Bruk begge hendene til å fordele fuktighetskremen i ansiktet. Unngå øyenområdet.
3. Avslutt ved halsen.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine har en gel-tekstur som føles lett og frisk på huden. Etter påføring etterlater ansiktskremen en følelse av friskhet og komfort. Den absorberes raskt og etterlater ingen klissete følelse på huden.