Aquapower PS
  • Aquapower PS

Aquapower PS

Biotherm Homme Aquapower Comfort - Dry Skin 75 ml er en fuktighetsgivende krem til menn med svært tørr hud.

EAN: 3614272975064

Biotherm Homme Aquapower Comfort Dry Skin er en fuktgivende krem for menn med svært tørr hud. Ansiktskremen etterlater huden næret, myk og behagelig.

Sliter du som mann med tørr hud? Opplev Biotherm Homme Aquapower Comfort, som sikrer øyeblikkelig fuktighet og pleie. Aquapower Comfort inneholder Biotherms ikoniske signaturingrediens Life Plankton™, som er naturlig utvunnet fra termiske kilder i Frankrike. Ingrediensen er kjent for sine beroligende og fuktgivende egenskaper og er derfor ideell for deg med tendenser til svært tørr hud.

Ansiktskremen gir deg en ekstra nærende fuktpleie som etterlater huden næret og behagelig. Biotherm Homme Aquapower Comfort Dry Skin er et utmerket produkt til din hudpleie og etterlater huden fuktet og velpleid.

Fordeler med Biotherm Homme Aquapower Comfort - Dry Skin:

• Intensiv fuktighetspleie for tørr hud

• Beroliger og gjør huden mykere

• Beroliger tørr hud

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Bruk denne fuktighetskremen hver morgen og kveld på renset hud og etter barbering for maksimal fuktighet.

1. Pump en dose krem i håndflaten.
2. Bruk begge hendene og fordel fuktighetskremen i ansiktet.
3. Avslutt med å smøre inn halsen.
4. Unngå øyenområdet.

Biotherm Homme Aquapower Comfort Dry Skin har en rik og kremet tekstur, spesielt utviklet for å tilfredsstille de behovene til tørr hud. Den myke og silkeaktige konsistensen føles behagelig på huden og etterlater den gjennomfuktet, næret og myk.

Kremen gir øyeblikkelig komfort til tørr hud og er enkel å påføre uten å etterlate en fettete følelse.