Waterlover Sun Mist SPF30
Waterlover Sun Mist SPF30
  • Waterlover Sun Mist SPF30
  • Waterlover Sun Mist SPF30

Waterlover Sun Mist SPF30

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 er sol og ansikts- og kropps solkrem som kan brukes av barn og voksne.

EAN: 3614272459052

availablesizes.topic

  • 200 ml.

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 er en fuktighetsgivende og transparant solspray som både beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler. Ingrediensene og emballasjen er spesielt valgt for å respektere planteplankton og havmiljøet.

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 er en solspray som gir en bredspektret solbeskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

Solsprayen er vannfast og har en behagelig tekstur som gir en frisk følelse ved påføring. Den praktiske sprayen gjør det enkelt å fordele produktet over hele kroppen og etterlater ingen hvite merker på huden. Huden oppleves silkemyk og behagelig.

Solsprayens ingredienser og emballasje er spesielt utviklet for å respektere planteplankton og havmiljøet.

Fordeler med Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30:

Beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler

Vannfast solbeskyttelse

Etterlater ingen hvite merker

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

For å sikre at huden er beskyttet mot solens stråler er det viktig å påføre nok produkt og i god tid, før du går ut.
Når skal solkremen påføres?Påfør Waterlover Sun Milk 20 minutter før du oppholder deg utendørs.Sørg for å påføre et nytt lag solbeskyttelse regelmessig (minst annenhver time) for å bevare beskyttelsen. Det er spesielt viktig å påføre et nytt lag hver gang du har badet, svettet mye eller tørket deg med håndkle.


Riktig fremgangsmåte:


Unngå å oppholde deg direkte i solen når den er sterkest.Ikke påfør solkrem rundt øynene. Dersom du får produktet i øynene, skal du øyeblikkelig skylle grundig med vann.


Et godt råd:


Smør deg inn med solkrem to ganger! Du blir bedre beskyttet hvis du smører deg inn to ganger med ca. 20 minutters mellomrom før du går ut i solen. Det øker mengden solkrem og gir færre “helligdager” (steder som ikke er dekket av solkrem). Få hjelp til å smøre ryggen.Emballasjen på Waterlover Sun Mist SPF 30 kan gjenvinnes:


Når din Waterlover Sun Mist SPF30 er oppbrukt kan du skru pumpen av flasken. Flasken sorteres som plast og pumpen som vanlig restavfall.

Produktet har en let og behagelig tekstur, der gør påføringen til en forfriskende oplevelse. Den efterlader ingen synlige hvide mærker, og huden føles efterfølgende silkeblød og behagelig.