Selvbruning til ansiktet

Drømmer du om en vakker og strålende glød i ansiktet som oser av sol og sommer?
Med Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face kan du oppnå nettopp det - helt uten å måtte tilbringe timer i solens skarpe stråler.

Denne lette og forfriskende selvbruningen for ansiktet gir en naturlig farge, gir umiddelbar fuktighetspleie og etterlater huden med en vakker utstråling.

SOLKYSSET HUD PÅ ET ØYEBLIKK

Hvis du, akkurat som oss, lengter etter en vakker, solkysset hud, men er forsiktig med lengre opphold i solens stråler, kan en selvbruning for ansiktet være din nye beste venn.

Det er ingen hemmelighet at solens UVA- og UVB-stråler kan være skadelige for huden, men det kan være fristende å oppholde seg utendørs med ansiktet vendt mot solen for å få en sommerlig glød. Heldigvis finnes det alternativer for å oppnå en solkysset hud. Med en selvbruning kan du oppnå en gylden glød uten å tilbringe lang tid i de ultrafiolette strålene, som ellers kan forårsake solbrenthet og rødhet.

Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face er en selvbruner for ansiktet som gir en naturlig og strålende farge. Dette produktet har en lett serumtekstur, noe som gjør det enkelt å påføre og fordele jevnt over hele ansiktet. Den tilbyr en perfekt kombinasjon av fuktighetsgivende egenskaper og solkysset glød.

Denne selvbruningen for ansiktet kan brukes av alle, uansett hudtype, og fungerer perfekt i en fuktighetsgivende hudpleierutine.

FUKT, FUKT OG ATTER FUKT

Hvis du ønsker å ta sommerens mange begivenheter med storm med en solkysset hud som har et strålende og sunt utseende, kan det være en god idé å inkludere fuktighetsgivende produkter i hudpleierutinen din.

Fuktighet er nemlig nøkkelen til en strålende glød, og det er spesielt viktig at huden er mettet med fuktighet når du bruker en selvbruner. Dette gir nemlig de beste forutsetningene for at produktets farge fordeler seg jevnt over hudoverflaten.

HUDPLEIERUTINE SOM GIR GLØD

Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face selvbruner har fuktighetsgivende egenskaper, noe som ikke bare gir en følelse av velvære, men også sikrer deg et godt og jevnt resultat. Det er imidlertid viktig at huden i ansiktet både er ren og fuktet før selvbruneren påføres. Dette skaper det beste grunnlaget for en jevn glød uten flekker eller striper.

1. ANSIKTSRENS

Start hudpleien din med å rense ansiktet for å rengjøre hudoverflaten for smuss og overflødig olje samt fjerne døde hudceller.

Når huden er fri for urenheter, unngår du at selvbruningen trekker ekstra farge på noen områder og etterlater huden med en ujevn farge.

Vi anbefaler Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser, en selvskummende renseolje som fjerner sminke og renser huden, slik at den får en jevn og vakker glød.

Den herlige oljete konsistensen glir lett over huden og tilbyr en grundig og skånsom rensing som etterlater huden din ren, fresh og klar for den påfølgende hudpleien.

2. ANSIKTSKREM

Etter rens kan du med fordel påføre en fuktighetsgivende ansiktskrem, slik at huden er mettet med fuktighet før selvbruningen.

Prøv vår Aquasource Hyalu Plump Gel, en frisk dagkrem som gir opptil 48 timers* intens fuktighet til huden. Den har en lett og raskt absorberende geltekstur som smelter inn i huden.

Hyalu Plump Gel inneholder hyaluronsyre og Life Plankton, begge fuktighetsgivende ingredienser av naturlig opprinnelse, som etterlater huden behagelig, beroliget, fyldig og oppfrisket.

*Instrumentell test

3. SELVBRUNING TIL ANSIKTET

Huden er nå klar og godt forberedt for selvbruning. Aqua Serum Autobronzant Face er nøkkelen til en solgylden glød i ansiktet.

I tillegg til umiddelbar fuktighetspleie og naturlig farge, inneholder denne selvbruneren også perlemorspartikler som fanger lyset og gir en vakker og strålende glød.

Hell et par dråper i hånden og påfør den lette serumteksturen forsiktig i ansiktet. La det tørke før du eventuelt påfører sminke.

Opplev den perfekte kombinasjonen av øyeblikkelig fuktighet, gradvis sommerglød og naturlig opplyst hud.

4. SOLBESKYTTELSE

Selv om selvbrunningen gir deg en vakker glød slik at du ikke trenger å tilbringe lang tid i solen, er det viktig å beskytte huden med solbeskyttelse før du går utendørs, da selvbrunningen ikke inneholder SPF.

Huden i ansiktet påvirkes daglig av eksterne miljøfaktorer, og vi anbefaler derfor at du som siste trinn i hudpleierutinen din om morgenen, bruker et produkt med solbeskyttelse.

Prøv for eksempel vår UV Defense Protecting Hydrating Fluid SPF50+, en fuktighetsgivende ansiktskrem med svært høy solbeskyttelse, som etterlater huden din fuktet, sterkere og beskyttet mot eksterne faktorer.

HUDPLEIE TIL DEN UNGE HUD OG LIVSSTIL

Hos Biotherm har vi utviklet hudpleie spesielt for 18-25-åringers hud og livsstil. De lette konsistensene fukter huden, og takket være effektiviteten i de aktive ingredienser blir huden sin synlig forbedret.

Oppdag Aqua Concentrates, og finn inspirasjon til hvordan du kan lage en hudpleierutine som passer til hudens behov