Aqua concentrates - finn din aqua look

Hudens tilstand og problemer er individuelle og varierer fra person til person. Derfor finnes det et utvalg hudpleieprodukter på markedet for forskjellige aldre og hudtyper.

Biotherm har utviklet en hudpleieserie, Aqua Concentrates, som består av ulike ansiktskremer og -masker med en lett geltekstur, spesielt tilpasset for livsstilen til 18-25-åringer. Finn ditt perfekte Aqua-look og nyt en strålende hud som føles behagelig.

AQUA CONCENTRATES GJØR HUDPLEIE TIL EN LEK

Huden endrer seg gjennom hele livet, og det er viktig å ta vare på den og pleie den med produkter som imøtekommer dens behov. Vår hudpleieserie Aqua Concentrates er spesielt utviklet for å møte behovene til ung hud, noe som gjør den ideell for deg mellom 18 og 25 år.

Felles for alle våre Aqua Concentrates er at deres formler er lette og fylt med fuktighetsgivende ingredienser som gir en jevn hudtone og en vakker glød. La kreativiteten løpe løpsk og velg mellom Bounce, Glow eller Pure avhengig av hvilken effekt du ønsker.

Gjør hudpleie til en lek med Biotherm. Vi guider deg til ditt perfekte Aqua-look nedenfor.

AQUA SUPER BOUNCE

Aqua Super Bounce er en lett ansiktskrem som fukter huden og passer til alle hudtyper. Den er formulert med hyaluronsyre og Biotherms signaturingrediens, Life Plankton™, begge aktive ingredienser av naturlig opprinnelse og kjent for sine intense fuktighetsgivende egenskaper.

Påfør to til tre pump i håndflaten, varm produktet opp mellom hendene og fordel det jevnt over hele ansiktet med lette strøk. Masser forsiktig inn i huden, start ved nesen og beveg deg utover mot kinnene. Med Bounce etterlates huden fastere, myk, glatt og synlig forbedret.

Tips: For å maksimere resultatene anbefaler vi alltid å rense huden grundig før du påfører hudpleieprodukter.

AQUA PURE FLASH MASK

Når huden trenger ekstra fuktighet, kan du med fordel prøve vår Aqua Bounce Flash Mask, en sheet maske med "second-skin"-teknologi. Denne ansiktsmasken er enkel å bruke og perfekt å ha med på ferie, festivaler eller når huden trenger ekstra pleie.

Formelen inneholder hyaluronsyre og Life Plankton™, akkurat som ansiktskremen, og er designet for å holde på mer produkt enn andre klassiske sheet masker. Når masken plasseres på ansiktet ditt, hjelper "second-skin"-teknologien de aktive ingrediensene med å trenge inn i huden for langvarig fuktighet.

Bruk masken hver uke eller når huden din trenger ekstra pleie.

AQUA SUPER GLOW

Hvis du drømmer om mer glød, er Glow-serien perfekt for deg. Aqua Super Glow er en lett ansiktskrem som inneholder Life Plankton™ og Vitamin Complex, som jevner ut hudtonen og gir en vakker glød. Glow passer til deg med normal til kombinert hud.

Denne ansiktskremen gir intens fuktighet til huden, noe som forbedrer dens fuktbalanse. Takket være Vitamin Complex, en kombinasjon av flere vitaminer, fremheves hudens naturlige glød og hudtonen blir mer jevn. Konsistensen er lett og behagelig, noe som gjør huden silkeaktig og oppfrisket.

Tips: For å maksimere resultatene anbefaler vi alltid å rense huden grundig før du påfører hudpleieprodukter.

AQUA GLOW FLASH MASK

Boost hudens glød og vitalitet med Biotherm Aqua Glow Flash Mask, en fuktighetsgivende sheet maske med "second-skin"-teknologi som inneholder Life Plankton Water.

Denne fuktighetsgivende ansiktsmasken er designet for å holde på mer produkt enn andre klassiske sheet masker. Så snart masken legges på ansiktet ditt, hjelper "second-skin"-teknologien de aktive ingrediensene med å trenge inn i huden for langvarig fuktighet.

Bruk din Aqua Glow Flash Mask 3 ganger i uken for en mykere hud med mer glød, eller når huden din trenger ekstra pleie.

AQUA SUPER PURE

Hvis du har tendens til uren hud, kan du med fordel prøve Aqua Super Pure, en lett ansiktskrem som hjelper med å fukte huden og holde den ren. Denne ansiktskremen er formulert med Life Plankton™ og salisylsyre og tilbyr derfor både intens fuktighet og mild eksfoliering av huden. Salisylsyre er kjent for sine egenskaper til å trenge inn i fet hud og tilstoppede porer for å fjerne urenheter og holde huden ren.

Ansiktskremen har en lett geltekstur som inneholder Aircilium Control-teknologi som beskytter huden mot forurensning. Den passer derfor til deg med kombinert eller fet hud som ønsker å holde porene frie for opphopninger.

Tips: For å maksimere resultatene anbefaler vi alltid å rense huden grundig før du påfører hudpleieprodukter.

AQUA PURE FLASH MASK

Denne ansiktsmasken frisker opp og revitaliserer huden slik at den fremstår ren og velpleiet. Den etterlater også huden med en matt effekt, noe som gjør den velegnet for deg med tendens til oljete, skinnende hud.

Biotherm Aqua Pure Flash Mask er en fuktighetsgivende sheet maske med "Second-skin"-teknologi som inneholder Life Plankton Water. Den fuktighetsgivende ansiktsmasken er designet for å holde på mer produkt enn andre klassiske sheet masker. Når masken legges på ansiktet, hjelper "second-skin"-teknologien de aktive ingrediensene med å trenge inn i huden for langvarig fuktighet.

Bruk Aqua Pure Flash Mask hver uke, eller når huden din trenger ekstra pleie.

KOMPLETT HUDPLEIERUTINE FOR DIN HUD

Fullfør hudpleierutinen din med produkter som møter hudens behov.
Hos Biotherm har vi samlet en rekke produkter som passer til livsstilen til 18-25-åringer.

Finn inspirasjon til en enkel, rask og effektiv hudpleierutine med Biotherm:

1. ANSIKTSRENS

Start hudpleien din med å rense ansiktet for å rengjøre hudoverflaten for smuss og overflødig talg, slik at den er klar for den påfølgende hudpleien.

Vi anbefaler Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser, en skummende renseolje som fjerner sminke og renser huden, slik at den får en jevn og vakker glød. Den passer til alle hudtyper.

Den oljete konsistensen glir lett over huden og tilbyr en grundig og skånsom rensing som etterlater huden din ren og fresh.

2. ANSIKTSMASKE

Når huden er ren og tørr, påfører du din favoritt Aqua Concentrates ansiktsmaske. Bruk masken hver uke, eller når huden din trenger ekstra pleie

Brett ut masken og la den sitte i 15 minutter før den forsiktig fjernes. Masser det resterende produktet inn i huden og la det tørke før du fortsetter hudpleierutinen.

Nyt en hud som føles freshere, velpleiet og behagelig.

3. ANSIKTSKREM

Etter rens og ansiktsmaske påfører du din valgte Aqua Concentrates ansiktskrem. En ansiktskrem er formulert med pleiende ingredienser som sikrer at huden ikke tørker ut. Det er derfor et viktig trinn i hudpleierutinen din.

Med en ansiktskrem fra Biotherm kan du bevare fuktigheten i huden, slik at den føles behagelig, elastisk og velpleiet. Takket være de aktive ingrediensene blir huden din synlig forbedret.

4. SOLBESKYTTELSE

Avslutt hudpleierutinen din med solbeskyttelse. Prøv vår Urban UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+, en lett, fuktighetsgivende ansiktskrem med svært høy solbeskyttelse.

Huden påvirkes daglig av eksterne miljøfaktorer som forurensning og UV-stråler. Denne solbeskyttelsen etterlater huden din gjennomfuktet, sterkere og beskyttet mot eksterne faktorer, så du er klar til å ta fatt på dagen!

SELVBRUNING TIL ANSIKTET

Drømmer du om en vakker og strålende glød i ansiktet som oser av sol og sommer?
Med Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face kan du oppnå nettopp det - helt uten å måtte tilbringe timer i solens skarpe stråler.

UTFORSK HUDPLEIEPRODUKTENE VÅRE

Hos Biotherm finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter som inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse, og som kommer i forskjellige former skreddersydd for ulike hudtyper.

Utforsk vårt utvalg av hudpleieprodukter for både kropp og ansikt, og finn de helt riktige produktene for deg og din hud.