BIOTHERM INTRODUSERER NY ØYEKREM MED RETINOL

Visste du at huden rundt øyekonturen i gjennomsnitt er 5 ganger så tynn som resten av ansiktet, og at det er det mest fleksible området? På grunn av disse faktorene har huden rundt øynene en tendens til å være en av de første sonene i ansiktet som viser synlige tegn på aldring.

Det kan derfor være lurt å inkorporere en øyekrem i hudpleierutinen din dersom du ikke allerede har det. Prøv for eksempel Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream.

EN EFFEKTIV ØYEKREM

Hos Biotherm har vi utviklet en innovativ øyekrem fylt med fordeler og anti-age egenskaper. Blue Pro-Retinol Eye Cream reduserer fine linjer rundt øynene og leverer effektive resultater. Etter kun en ukes bruk vil øyekonturen se lysere og fastere ut, og etter en måned vil du oppleve en signifikant reduksjon av rynker i området rundt øynene*.

*Kosmetoklinisk undersøkelse, 40 kvinner, 1 måned

THE POWER OF BIOSCIENCE

Biotherms unike signaturingrediens

Denne øyekremen inneholder Biotherms unike signaturingrediens, Life Plankton, som sammen med fornyede Pro-Retinol og koffein bidrar til hudens velbehag, hudcellefornyelse og reduserer synligheten av mørke ringer.

LIFE PLANKTON

PRO-RETINOL

CAFFEIN

MELT-IN BALM KONSISTENS

Med en unik melt-in-balm konsistens, trenger Blue Pro-Retinol Eye Cream lett inn i huden. Denne fløyelsmyke formelen er spesielt utviklet for den følsomme huden rundt øynene og testet under oftalmologisk kontroll.

ET IDEELT TILSKUDD TIL DIN BIOTHERM HUDPLEIERUTINE

Til å pleie den følsomme huden rundt øynene kan du med fordel inkludere Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream i hudpleierutinen. Den lette formelen gjør øyekremen lett å påføre og allerede ved første gangs bruk gir den komfort til huden.

Hudpleierutiner er individuelle, men nedenfor finner du inspirasjon til hvordan din Biotherm hudpleierutine kan se ut:

 

Første trinn i din hudpleierutine bør bestå av en rens.

Velg en rens som passer din huds behov. Prøv for eksempel Biosource Total Renew Oil Cleanser, som er en skummende renseolje som renser huden og gir glød. Eller prøv Cera Cleanser Cream-to-Foam ansiktsrens som skånsomt renser og beroliger huden uten å virke uttørkende.

I andre trinn kan du med fordel bruke et serum. Det er mange fordeler forbundet med å introdusere et mer konsentrert hudpleieprodukt i rutinen. Prøv for eksempel vår Life Plankton Elixir Serum som har en fuktgivende og regenererende effekt og etterlater huden styrket og klar til dagens utfordringer.

Om kvelden vil Blue Retinol Night Serum være et godt tilskudd i rutinen din. Dette serumet er et avansert anti-age serum som gir en jevnere hudtone, reduserer aldringstegn og fremmer hudens fornyelse.

Tredje trinnet i hudpleierutinen bør bestå av en ansiktskrem. Her kan du for eksempel bruke Blue Pro-Retinol Cream om dagen og Blue Therapy Night Cream om kvelden.

Begge ansiktskremene hjelper med å redusere fine linjer og rynker og huden etterlates mykere, jevnere og fastere.

I fjerde trinn handler det om øyepleie – og det er her Blue Pro-Retinol Eye Cream kommer inn i bildet. Bruk denne øyekremen morgen og kveld ved å påføre litt produkt på ringfingeren. I skånsomme bevegelser masseres Blue Pro-Retinol Eye Cream inn i huden rundt øynene.

OPPDAG BIOTHERMS HUDPLEIEPRODUKTER

Nedenfor finner du noen av våre populære produkter som sammen med Blue Pro-Retinol Eye Cream kan inngå i din hudpleierutine.

RETINOL - HVA ER DET, OG HVORDAN FUNGERER DEN I HUDPLEIE?

OPPDAG