Blue Peptides Uplift Cream SPF 30

Hvordan endrer huden seg med alderen?

I takt med at vi blir eldre begynner aldringstegn smått å vise seg i huden.

Fine linjer og rynker blir mer fremtredende med tiden fordi huden har blitt eksponert for sollys og andre ytre påvirkninger. Men aldring i huden skjer også innenfra. Dette skjer bl.a. fordi mengden av kollagen i huden falmer med alderen, og gjør huden mindre elastisk og fast.

Les hva som skjer med huden når vi eldes og hvordan du kan passe godt på huden din med Biotherms Blue Peptides Uplift ansiktskrem.

HVORFOR FÅR MAN RYNKER?

Vi blir alle født med en glatt og fyldig hud når vi kommer til verden og kjenner alle til et spedbarns fine og myke hud.

Som tiden går, vil huden vår ganske stille og rolig begynne å eldes, og dette viser seg blant annet ved at den blir mindre elastisk og får tendens til å bli mer tørr. Samtidig vil fine linjer og rynker bli tydeligere i huden, og mange opplever at huden mister sin fasthet.

Hudens endringer er en helt naturlig del av å bli eldre. Som vi eldes, vil også huden vår eldes. Men noen hudforandringer kan også påvirkes av ytre faktorer. Derfor kan det variere mye fra person til person hvordan og hvor raskt huden eldes, men med tiden vil alle oppleve å få rynker og en hud som ikke er så fast som den en gang var.

KOLLAGENNIVÅET I HUDEN FALLER MED ALDEREN

Når vi ser på hva som påvirker hudens aldring innenfra, kan vi ikke komme utenom kollagen. Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden og har en direkte innvirkning på dens elastisitet og fasthet. Det er blant annet kollagenet som bidrar til å opprettholde hudens ungdommelige utseende.

Når vi blir eldre, blir huden naturligvis mindre fast, og dette skyldes at produksjonen av kollagen reduseres. Fra en alder av 25-30 begynner produksjonen av kollagen i huden å avta, og mange vil oppleve at de første linjene begynner å dukke opp. Det er helt naturlig at produksjonen av kollagen gradvis reduseres i huden, men solens stråler har også en effekt på kollagennivået.

KOLLAGENPEPTID-FRAKSJONER

Bidrar til å kompensere for synlige aldringstegn forårsaket av kollagentap i huden.

LIFE PLANKTON

Biotherms ikoniske aktive og naturlige ingrediens, seks ganger patentert, med en unik evne til å fremme regenerering av huden og øke effektiviteten til de andre ingrediensene.

SPF30

Beskytter huden mot UV-stråler som gjør huden eldre.

YTRE PÅVIRKNINGER SOM ALDRER HUDEN

En av de ytre påvirkningene som har mest innvirkning på hudens aldring, er solen. Solen består av UVA- og UVB-stråler, som begge kan ha betydelig innvirkning på huden vår og dens aldringsprosess.

Når UVA-stråler trenger inn i huden, kan det forårsake tidlig aldring, mens UVB-stråler hovedsakelig påvirker hudens overflate og kan forårsake solbrenthet og med tiden pigmentflekker. Begge typer stråler kan skade hudcellene og redusere produksjonen av kollagen, noe som derfor gjør huden mindre elastisk og fast.

For å beskytte huden din mot UVA- og UVB-stråler, er det viktig å bruke et bredt spekter av solbeskyttelse og så langt som mulig unngå soleksponering, spesielt når UV-indeksen er høy. Men du kan også holde hudens kollagennivå høyere ved hjelp av riktige hudpleieprodukter.

HUDPLEIEPRODUKTER MED KOLLAGENPEPTID-FRAKSJONER

Peptider er en anerkjent og mye brukt ingrediens i anti-aging hudpleie, og med god grunn. De bidrar til å gjøre huden mer motstandsdyktig.

Peptider er små kjeder av aminosyrer som fungerer som byggesteiner for proteiner i huden, inkludert kollagen. 

OPPLEV BIOTHERMS NYE ANSIKTSKREM MED PEPTIDER

Biotherm Blue Peptides Uplift ansiktskrem er beriket med Biotherms signaturingrediens, Life Plankton™, som har en unik evne til å fremme hudens regenerering og øke andre ingrediensers effektivitet.

I tillegg inneholder kremen fraksjoner av kollagenpeptider som bidrar til å kompensere for synlige aldringstegn forårsaket av kollagentap i huden.

Bli kjent med de nye kremene i serien og les hvordan du kan bruke dem daglig.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT ANSIKTSKREMER

Opplev hemmeligheten bak en synlig fastere hud og en strålende glød med Blue Peptides Uplift ansiktskremer.

Blue Peptides Uplift hudpleieserien består av fire ansiktskremer som er målrettet utviklet til ulike behov og rutiner. Felles for dem alle er at de har fuktighetsgivende og oppstrammende egenskaper som bidrar til å bevare en fast og synlig oppstrammet hud.

Kremene er utviklet med en unik formel som gir en berikende opplevelse for dine sanser. Opplev en fløyelsmyk balm-konsistens som smelter på huden.

Uansett om du leter etter en rik nattkrem, en lett dagkrem eller en ansiktskrem som kombinerer UV-beskyttelse med peptider, finnes det en Blue Peptides Uplift ansiktskrem for deg.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM

Denne ansiktskremen er velegnet til alle hudtyper, også den sensitive.
Oppnå øyeblikkelig fastere hud, synlig sunn glød og en oppstrammet hud over tid.
Bruk ansiktskremen hver morgen på renset hud – både i ansiktet og på halsen, evt. etter påføring av Life Plankton Elixir Serum.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM RICH

Samme ansiktskrem finnes også i en rikere utgave, som er utviklet til tørr og sensitiv hud.
Kremen har en veldig næringsgivende og smeltende balm-konsistens.
Påfør kremen hver morgen på renset ansikt og hals. Denne kan også benyttes etter bruk av serum.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM SPF 30

Nyt de fuktighetsgivende og pleiende egenskapene i denne kremen. Samtidig inneholder den høy SPF-beskyttelse som beskytter huden din mot aldringstegn forårsaket av solens UV-stråler
Ansiktskremen gir en behagelig sensorisk opplevelse ved påføring og gir en umiddelbar glød.
Bruk kremen hver morgen etter rens av ansiktet og halsen.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM NIGHT

Skap en full rutine med en nattkrem i samme serie. Gled sansene dine med en berikende opplevelse hver kveld. Den sensoriske nattkremen har en bløt og kremet konsistens som smelter på huden.
Bruk nattkremen hver kveld på renset hud etter påføring av serum, f.eks. Biotherms Life Plankton Elixir Serum eller Biotherm Blue Retinol Night Serum.

BIOTHERMS BLUE COMMITMENTS

Vi hos Biotherm ønsker å utvikle effektive og miljøbevisste produkter. Vår Blue Peptide Uplift-serie inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse. Emballasjen i hudpleieserien er laget av 40 % resirkulert glass med et lokk av 100 % resirkulert plast.

LIFE PLANKTON ELIXIR

8 DAGER GIR SYNLIG FORBEDRING AV HUDEN.

OPPDAG