Eau Vitaminée Spray
  •  Eau Vitaminée Spray

Eau Vitaminée Spray

Eau Vitaminee Eau De Toilette er en lett og forfriskende duft.

EAN: 3367729571097

availablesizes.topic

  • 100 ml.

Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette er en lett og forfriskende duft som umiddelbart stimulerer kropp og sinn. Perfekt for kvinner som ønsker en feminin og forfriskende duftopplevelse.

Biotherm Eau Vitaminée de Toilette byr på aromaer inspirert av solskinn og sitrusfrukter som gir en oppfriskende og oppløftende duft. Den er også beriket med noter av hvit musk og livgivende vitaminer som fanger den friske essensen av naturen og gir en følelse av velvære.

De dype notene av musk kombinert med de lyse duftnyansene fra sitrusfruktene skaper en unik duftopplevelse. Opplev en forfriskende, lett duft med Biotherm Eau Vitaminée de Toilette.

Fordeler med Eau Vitaminée Eau de Toilette:

Oppløftende duft beriket med E-vitamin og mykgjørende ingredienser.

Sprudlende noter av grapefrukt, appelsin, jasmin, freesia og musk som gir en unik og harmonisk duftopplevelse.

Perfekt for den livsglade kvinnen som møter hverdagens utfordringer med begeistring og positivitet.

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Spray gjerne duften på fuktet hud. Jo mer fuktet huden er jo mer kraftig vil duften være.

Spray på håndleddet og gni de mot hverandre.

Ta håndleddet lett mot nakken for å fordele duften. Duftens toppnote trer øyeblikkelig frem mens hjertet fremtrer etter en liten stund.

Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette har en lett og forfriskende konsistens som legger seg mildt på huden. Den er ikke tyngende eller klebrig, noe som gjør den behagelig å bruke.

Duften legger seg delikat på huden og sprer seg med letthet uten å være overveldende. Dens lette konsistens gjør den også ideell for bruk flere ganger i løpet av dagen, slik at du kan nyte dens oppløftende effekt og duftende nyanser hele dagen.