OPPDAG VÅR WATERLOVER SERIE

Vår første Svanemerkede solkrem som er utviklet til den bevisste forbrukeren, som ønsker å beskytte huden med respekt for planteplankton og havmiljøet.

Waterlover Sun Milk

Hva gjør produktet så spesielt? Vi elsker vann, og derfor ønsker vi å ta vare på havene og påvirke livet i havet minst mulig. Det nordiske svanemerket har sertifisert vår solkrem etter en analyse av hele produktets livssyklus, fra råmateriale til produksjon, bruk, avhending og resirkulering. Derfor er vår Waterlover Sun Milk fremstilt av 97 % biologisk nedbrytbar grunnformel* og miljøtestede solfiltre, slik at det har minst mulig negativ innvirkning på planeten. Vi gjør også bruk av sirkulær økonomi - flasken til vårt solprodukt er nemlig fremstilt av 100% resirkulert plast og er 100% gjenvinnbar. Les mer om det nordiske Svanemerket her: https://www.svanemerket.no/

Viktige ingredienser: Alle ingredienser, også solfiltrene, er nøye utvalgt for deres miljømessige profil, og vi har testet dem på vår Ocean 5-plattform for å sikre at de ikke har noen negativ innvirkning på organismer som lever i vann (7 mikroorganismer i både fersk- og saltvann, blant annet planteplankton, koraller og mikroalger).


*77 % biologisk nedbrytbart produkt med filtre.

How-to

Når bør jeg bruke Waterlover Sun Milk SPF 50?
1. Påfør Waterlover Sun Milk 20 minutter før du går ut i solen. 
2. Påfør et nytt lag med jevne mellomrom, det vil vi minst annenhver time, for å bevare beskyttelsen. Dette er særlig viktig når du har badet, svettet eller tørket deg med håndkle.

Hvordan skal jeg bruke Waterlover Sun Milk SPF 50?
1: Unngå å oppholde deg direkte i solen når den er som sterkest. 
2. Unngå å påføre solkrem rundt øynene. Hvis du få produktet i øynene må du umiddelbart skylle godt med vann.

Smør deg inn med solkrem to ganger! Du blir bedre beskyttet hvis du smører deg inn to ganger med ca. 20 minutters mellomrom før du går ut i solen. Dette øker mengden solkrem og gir færre "helligdager", dvs. steder som ikke er dekket av solkrem. Få hjelp til innsmøring av ryggen. 

Hvordan resirkulerer jeg Waterlover Sun Milk SPF 50?

Når din Waterlover Sun Milk SPF 50 er brukt opp kan du skru pumpen av flasken. Flasken sorteres som plast og pumpen som vanlig restavfall.