# Tid i solen: Det beste produktet for å beskytte huden mot tegn på for tidlig aldring forårsaket av solen.

Det er aldri gøy når hudens tekstur endres ettersom vi blir eldre og huden blir jevnere med pigmentflekker og fine linjer. Imidlertid er det kremer som kan bidra til å motvirke alderstegn. Alderstegn på huden kommer i hovedsak som følge av skade fra frie radikaler fra ulike faktorer som forurensning, UV-stråler, stress og endringer i kostholdet, som kan forårsake fine linjer, aldersflekker, rynker og slappere hud. 80 % av faktorene som forårsaker aldring er eksterne, mens bare 20 % av aldringen er naturlig. Dette betyr at vi kan påvirke 80 prosent av hudens aldring. En krem mot alderstegn som Biotherms Blue Therapy Multi-Defender med SPF 25, arbeider for å styrke hudens ungdomlighet og glød ved å fokusere på de to største hovedfaktorene av alderstegn: UV-stråler og forurensninger.

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25

Den ekstra lette mousseteksturen trekker umiddelbart inn i huden og i tillegg til at den fukter og beskytter hudens ytre lag med et filter fremstilt av nøkkelingrediensen furcellaria lumbricalis, en pustende rødalge som vokser i havet rundt Skandinavia.

Denne rødalgen er avgjørende for å forhindre at huden tørkes når den blir utsatt for forurensning, Det styrker også hudens beskyttende barriere etter eksponering.
tillegg inneholder Blue Therapy Multi-Defender SPF 25også baicaline og antioksiderende E-vitamin, som bekjemper alderstegn forårsaket av UVA-stråler. Produktet inneholder også Life Plankton™ og Algae of Youth™ som styrker hudens naturlige forsvar.

Et skjold beskytter huden mot UV-stråler og forurensning, og reduserer forekomsten av slapp hud og synlige linjer og poser under øynene. Denne kremen viser virkelig hvor effektiv naturen kan være.

explore the blue therapy series