FINN DIN PERSONLIGE POWER DUO

OPPLEV FORDELENE VED Å BRUKE BLUE THERAPY PRODUKTER FRA BIOTHERM.

Ta Biotherms hudpleietest og se hvilken Power Duo som passer best for deg. Når du tar testen, har du muligheten til å lese mer om produktene og bestille gratis prøver av den anbefalte Power Duoen. Hvis du ønsker det, sender vi de anbefalte prøvene, et serum og en krem, slik at du kan prøve ut produktene på egen hud.

Ta Power Duo Hudpleietest OG bestille gratisprøver

Ta Hudpleietest

FEEL THE POWER OF BLUE RETINOL

SERUM FOR FORBEDRET HUDKVALITET

BLUE RETINOL NIGHT SERUM er et avansert antiageing-serum som synlig reduserer rynker, gir jevn hud og fremmer hudens fornyelse. Huden etterlates myk og smidig. For en fornyet og ungdommelig hud med et sunt utseende.

80 % av kvinnene opplevde reduserte rynker*.
Forbedret hudkvalitet og jevnere hudtone.

*Egenvurdering, 49 testpersoner, 4 måneder

VIL DU OPPNÅ EN oppstrammende EFFEKT?

Kombiner ditt Blue Retinol Night Serum med Blue Therapy Uplift krem for redusert rynker og oppstrammende effekt. Blue Therapy Uplift er en oppstrammende og fuktighetsgivende dagkrem for normal/kombinert hud som forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Hudens linjer og rynker synes reduseres og hudens naturlige glød forbedres.

Strammere hud på kun 4 uker.*

Kosmetoklinisk resultat av redusert slapp hud, 42 kvinner, 4 ukers bruk

ELLER EN JEVNERE EFFEKT?

Blue Retinol Night Serum i kombinasjon med Blue Pro-Retinol cream passer til deg som ønsker å redusere rynker og få en jevnere hud. Blue Pro-Retinol cream er en fuktighetsgivende dagkrem som hjelper med å redusere fine linjer, rynker og pigmentflekker. Huden oppleves glattere, fastere og mer behagelig. Cremen gir fukt og volum til huden samtidig som den ser yngre, sunnere og mer frisk ut med en fornyet glød.

3 av 4 av kvinner opplevde en utjevnende effekt.*

*Selvvurdering, 50 kvinner, etter 8 uker

OG HVA MED EN STYRKENDE OG REVITALISERENDE EFFEKT?

Ved å kombinere Blue Retinol Serum med Blue Therapy Revitalize cream vil du oppnå en styrkende og revitaliserende effekt. Blue Therapy Revitalize er egnet for deg som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer synlige aldersmerker og gir glød. I tillegg er Blue Therapy Revitalize beriket med gyldne mikroperler, som gir huden en strålende og øyeblikkelig sunn glød. Dag for dag blir huden mer revitalisert.

OPGRADER DIN HUDPLEIERUTINE MED BLUE RETINOL SERUM OG DIN FAVORITTKREM

Ta Biotherms hudpleietest, og få gratis prøver på din personlige Power Duo! Oppdag Blue Retinol, som synlig reduserer rynker og gir forbedret hudkvalitet i to enkle trinn:

1 - Start med Blue Retinol Night Serum, et avansert serum som markant reduserer rynker, booster hudfornyelsen og gir en jevn hudtone.
2 - Følg opp med Blue Therapy, som passer til dine behov.

 

FINN ALLE PRODUKTENE UNDER