Drømmer du om en frisk og gjennomfuktet hud? Så er serum og ansiktskrem med hyaluronsyre en god idé å tilføre til din daglige hudpleierutine. Les mer om ingrediensen og hvilke egenskaper den har.

 

Ingenting er som en strålende og gjennomfuktet hud. Dessverre faller hudens evne til å holde på fuktighet i takt med at vi blir eldre. Derfor er det viktig å tilføre fuktgivende ingredienser som f.eks. hyaluronsyre til hudpleien som kan bidra med å opprettholde hudens fuktnivå.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre, også kjent som naturens egen fuktighetsbooster, er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen og huden. Den er spesielt kjent for sin unike egenskap til å binde fuktigheten i huden da den kan holde over 1000 ganger sin egen vekt i vann. Hyaluronsyrens fuktighetsgivende og fuktbevarende egenskaper er dessuten med på å bevare hudens elastisitet og fasthet i takt med at vår naturlige produksjon av hyaluronsyre i kroppen faller.

Det er med andre ord den riktige ingrediensen for alle som ønsker å redusere aldringstegn og gi huden de beste forutsetningene for å bevare fylde og spenstighet over lengre tid.

Hvorfor ansiktskrem med hyaluronsyre?

I takt med at kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre faller, blir huden vår tilsvarende tørr og mister fylde og fasthet. Det er en helt naturlig del av aldringsprosessen, men med hyaluronsyre som en del av hudpleierutinen din får du et utmerket supplement for å bekjempe tidlige aldringstegn.

 

Hyaluronsyre i hudpleieprodukter hjelper huden ved å:

1. Øke hudens fuktabsorpsjon

2. Hjelper huden med å holde på fuktigheten

3. Motvirker tørr, slapp og trist hud

Å tilføre sera eller ansiktskrem med hyaluronsyre til ansiktspleien er derfor noe av det beste du kan gjøre for deg selv dersom du ønsker å bekjempe aldringstegn tidlig og bevare hudens fasthet og elastisitet lengre.

Hvem kan bruke hudpleieprodukter med hyaluronsyre?

Sera og kremer med hyaluronsyre kan brukes av alle, enten du er ung og sliter med uren hud eller eldre med begynnende eller tydelige aldringstegn.

Det er en ingrediens som gagner alle som ønsker å passe godt på huden og forebygge de første aldringstegnene. 

Et serum eller ansiktskrem med hyaluronsyre er spesielt bra for deg som sliter med tørr, trist og slapp hud da det er her hyaluronsyre kan gjøre en forskjell og kommer til sin rett.

Hvordan brukes hyaluronsyre i ansiktspleie?

Hyaluronsyre kan brukes på ren hud både morgen og kveld. Velger du et serum med hyaluronsyre skal det påføres på renset hud og etterfølges av en god fuktighetskrem som kan forsegle og holde på fuktigheten. 

Dersom du heller vil ha en enkel 1.trinns-rutine kan du også bruke en ansiktskrem med hyaluronsyre hvor du får fukt og fuktbinder i ett og samme produkt. Det er helt opp til deg.

Aquasource Hyalu Pump Gel

Aquasource Hyalu Pump Gel fra Biotherm er en fuktgivende gelkrem for normal og kombinert hud.

Den unike formelen består av hyaluronsyre og Aura Leaf, som begge tilfører øyeblikkelig fuktighet til huden og etterlater den gjennomfukter i opptil 48 timer.

Denne ansiktskremen gjennomfukter, styrker og gir huden naturlig glød.

Life Plankton Elixir Serum

Hvis du ønsker et fuktighetsgivende serum kjent for sine regenererende egenskaper, er Biotherms Life Plankton Elixir det perfekte valget.

Med sin unike formel fremstår huden forbedret og sterkere allerede etter 8 dagers bruk.

Serumet inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin C-kompleks som gir hudtyper i alle aldre en vakker glød. Det perfekte valget for deg som mangler den riktige fuktighetsgivende basen i hudpleierutinen.

UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+

Med denne fuktighetsgivende kremen får du fuktighet og høy UVA- og UVB-beskyttelse i ett og samme produkt. Kremen er velegnet for alle hudtyper og påføres som siste trinn i hudpleierutinen om morgenen, før evt. sminke.

Oppnå maksimal beskyttelse mot vind, vær og forurensning samtidig som at huden forblir gjennomfuktet, sterkere og beskyttet mot eksterne påvirkninger.

Med Biotherms UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+ vil du oppleve en merkbar forbedring med en mykere og mer fuktet hud allerede etter første gangs bruk*. Den sikre veien til maksimal fuktighet og solbeskyttelse.

*91% opplever at huden føles gjennomfuktet

YOU MAY ALSO LIKE