Det er ingen hemmelighet at vitamin C er en hudpleieingrediens med masse fordeler. Det er en potent antioksidant som styrker huden, stimulerer dannelsen av kollagen og øker cellefornyelsen. C-vitamin i hudpleie kan bidra med å redusere mørke flekker, glatte ut fine linjer og beskytte huden mot ytre faktorer som miljøforurensing og frie radikaler. 

Det er derfor ingen overraskelse at vitamin C er en populær ingrediens i hudpleie i hele verden, spesielt i anti-age produkter.

Vi har samlet alt du trenger å vite om supermultitaskeren her.

 

HVA ER VITAMIN C?

C-vitamin finnes naturlig i kroppen og er en viktig del av flere av kroppens prosesser, blant annet syntesen av kollagen. Den viktigste kilden til vitamin C for kroppen skjer eksternt gjennom mat – og kommer f.eks. fra sitrusfrukter og grønnsaker. Men C-vitamin benyttes også i hudpleieprodukter som en effektiv anti-age og glødgivende ingrediens.

C-vitamin i hudpleie kalles også for askorbinsyre og er en potent antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler som blant annet oppstår når huden utsettes for sol og forurensning.

De frie radikalene er noen av de faktorene som kan få huden vår til å se trist og grå ut og få den til å eldes raskere. Og her kan vitamin C være en effektiv ingrediens for moden huden som trenger fornyet vitalitet.

HVORDAN FUNGERER
C-VITAMIN I HUDPLEIE?

C-vitamin er en av de mest veldokumenterte ingrediensene innen hudpleie sammen med retinol, hyaluronsyre og lipider. Og det med god grunn.

Vitamin C er kjent for sin evne til å forebygge og korrigere påvirkningen av frie radikaler. I tillegg kan vitamin C bidra til å lysne huden, redusere fine linjer og gi huden mer glød.

Hvis du ønsker å gi huden litt fornyet liv kan du med fordel velge å bruke et hudpleieprodukt som inneholder C-vitamin.

HVEM KAN BRUKE HUDPLEIEPRODUKTER
MED VITAMIN C?

De aller fleste kan ha nytte av å bruke et hudpleieprodukt som inneholder vitamin C. Spesielt hud som har aldret, ser trist og matt ut eller ujevn hud kan ha nytte av vitamin C sine mange gode egenskaper.

C-vitamin brukes av samme grunn i mange anti-age produkter nettopp fordi den kan redusere fine linjer, minske synligheten av pigmentflekker og gi huden mer glød.

DERFOR ER BIOTHERMS C-VITAMIN SPESIELT EFFEKTIV

Det finnes mange forskjellige typer vitamin C i hudpleie. Det klassiske C-vitaminet i hudpleie er askorbinsyre, som uten tvil har en bevist effekt. Men akkurat denne formen for vitamin C krever i høy grad noen bestemte forhold for å holde seg stabil. Vitamin C kan fort bli dårlig og ineffektivt ved påvirkning av sollys, oksidering og varme.

Hos Biotherm har vi flere produkter som inneholder vitamin C kompleks, et derivat av vitamin C som er mer stabil. Denne formen for C-vitamin påvirkes ikke i samme grad av lys, luft og varme temperaturer som askorbinsyre. 

Vitamin C komplekset har en anti-fri-radikal effekt og kan bidra med å skape glød.

LIFE PLANKTON ELIXIR SERUM FOR EN STRÅLENDE HUD

Trenger huden din en god fuktboost og fornyet glød, har Biotherm et serum som kan bidra til å gi huden fornyet liv.

Biotherm Life Plankton Elixir Serum er velegnet for alle hudtyper – selv den sensitive. I tillegg til vitaminkomplekset er serumet også beriket med Biotherms signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraksjoner, som virker lindrende på huden og hyaluronsyre som fukter huden.

Sammen gir det en fuktet, styrket og synlig forbedret hud med fornyet glød på kun 8 dager.

Life Plankton Elixir anbefales å bruke på renset hud, under ansiktskremen for å forsterke kremens pleiende effekt. Serumet påføres enkelt ved hjelp av den medfølgende pipetten. Fordel serumet over hele ansiktet og la det trekke inn i huden før resten av hudpleierutinen.

Du kan med fordel bruke dette serumet som det første trinnet i hudpleierutinen om morgenen på renset ansikt. Etter påføring av serumet kan du bruke din foretrukne dagkrem.

OPPDA BIOTHERMS LIFE PLANKTON PRODUKTER