GREENKAYAK & BIOTHERM

I 2021 inngikk Biotherm et samarbeid med miljøorganisasjonen GreenKayak som kjemper mot forurensningen i verdenshavene ved å oppmuntre frivillige til å padle kajakk og samtidig samle søppel i havet.

GreenKayak og Biotherm, forenet av en felles visjon om en sunnere planet, er klare til å brette opp ermene, ta våre padler og seile av gårde på denne fantastiske reisen sammen. Er du med?

Les mer om samarbeidet og bestill kajakken din i dag!

LYTT TIL HVA TOBIAS, GRUNNLEGGER AV GREENKAYAK, HAR Å SI OM SAMARBEIDET MED BIOTHERM

GREENKAYAK

GreenKayak er en miljøorganisasjon som engasjerer frivillige i kampen mot miljøforurensning gjennom kajakkpadling. Konseptet inviterer alle til å bruke kajakkene helt gratis, så lenge søppel blir plukket opp fra vannet og opplevelsen deles i sosiale medier med hashtaggen #GreenKayak.

Gjennom samarbeidet har Biotherm gjort det enklere å padle for miljøet og støttet GreenKayak ved å sjøsette flere kajakker i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Gjennom samarbeidet med Biotherm har 23 kajakker blitt sjøsatt. Biotherms nye grønne kajakker finnes i Oslo, København, Stockholm og Helsinki, og samarbeidet har sammen økt innsatsen med å samle mer søppel og plast fra havet.​

RESULTATET AV TRE SESONGERS SAMARBEID

9 000 PERSONER

9000 personer har brukt kajakkene til å plukke opp søppel

13 TONN SØPPEL

Disse personene har til sammen plukket opp over 13 tonn søppel

11 000 TIMER

Dette tilsvarer 11 000 timer som er brukt på å rydde havene

BESTILL DIN KAJAKK NÅ

En kajakktur er en perfekt aktivitet for å ha det gøy, utforske en by fra vannet og få bevegelse i hverdagen. Alt dette kombinert med å gjøre noe godt for miljøet!