EN PINK HUDPLEIERUTINE FOR DENNE SOMMEREN

Det er ingen tvil om at den rosa bølgen skyller over oss. Det er en trend vi i Biotherm elsker! Livet i pink er bare litt mer fantastisk. Derfor har vi satt sammen en hudpleierutine med noen av våre favorittprodukter i pink emballasje. En Pink rutine for deg som ønsker en hud med mye glød!

PRETTY IN PINK

Kodeordene for denne sommeren er glød og utstråling, og det er blant annet det du kan oppnå med denne hudpleierutinen. Med Biotherms Pink hudpleierutine får huden din rikelig med fuktighet slik at hudens utstråling forbedres.

Perfekt for deg som ønsker å oppnå en vakker glød.

rens i pink

Det første trinnet i din Pink Biotherm hudpleierutine er dedikert til ansiktsrens. Prøv vår Biosource Softening Foaming Cleanser: Et herlig renseskum som skånsomt fjerner makeup og renser huden slik at den blir myk, behagelig og ren.

Renseskummet er mildt mot huden og såpefri, noe som gjør den egnet for alle hudtyper, også sensitiv hud. Bruk den som en del av hudpleierutinen din både morgen og kveld ved å massere produktet på lett fuktet hud i hele ansiktet. Skyll så av med lunkent vann.

skintonic i pink

Det andre trinnet består av en skintonic. Biotherm Biosource Softening Toner er en 24-timers fuktighetsgivende toner som gjør huden klar for resten av hudpleierutinen. Denne toneren gjør det nemlig vanskelig for smuss og forurensningspartikler å feste seg til huden.

Bruk Softening Toner på nyrenset hud både morgen og kveld. Påfør den i ansiktet og på halsen ved hjelp av en bomullspad. Huden etterlates myk og frisk. Formelen er mild, skånsom og uten alkohol, noe som gjør den velegnet for deg med sensitiv hud.

aqua glow flash mask i pink

Etter rens og toner kan du med fordel introdusere en fuktighetsgivende ansiktsmaske et par ganger i uken, eller etter behov.

Opplev for eksempel Biotherm Aqua Glow Flash Mask, som er en sheet-maske beriket med vitamin C-kompleks som frisker opp huden og gir glød.

Denne ansiktsmasken er utviklet med 'second-skin' teknologi, noe som betyr at så snart du legger masken på ansiktet trenger de aktive ingrediensene inn i huden. Dette gir langvarig fuktighet som etterlater huden mykere og med mer glød.

Aqua Glow Super Concentrate i pink

Det fjerde trinnet i din nye Pink hudpleierutine består av en lett ansiktskrem. Biotherm Aqua Glow Super Concentrate er en ansiktskrem som både fukter huden og gir en jevnere hudtone. Dette gjør at du kan oppnå en vakker glød takket være effektiviteten i ingrediensene Life Plankton™ og Vitamin Complex.

Aqua Glow bruker en Micro Emulsion-teknologi for å gi effektiv og intensiv fuktighet samt en frisk glød. Den lett kremede konsistensen absorberes lett og etterlater huden silkemyk.

cream i pink

Dersom huden trenger ekstra fuktighet, eller hvis du bare ønsker enda mer glød, kan du i det femte trinnet introdusere Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream. Denne fuktighetsgivende dagkremen mykgjør og frisker opp huden slik at den er klar for eventuell makeup.

Aquasource Cica Nutri Cream er den ideelle allierte for en rosa sommer med alt det innebærer. Denne ikoniske bestselgeren er den perfekte avslutningen på din nye Pink hudpleierutine, den gir både næring og tilfører huden glød.