UP FOR SUMMER MED BIOTHERM

Sommeren står for døren, og med solen høyt på himmelen er det ekstra viktig å beskytte og ta vare på huden med effektiv og fuktighetsgivende hudpleie!

La Biotherm guide deg i hvordan du kan beskytte og ta vare på huden din med effektive fuktighetsgivende og solbeskyttende produkter. Omfavne varmen og gleden som sommeren bringer med seg, samtidig som du holder huden og kroppen din lykkelig.

DIN SOMMERRUTINE FOR FUKTET OG BESKYTTET HUD

Få vakker og velpleid hud med favorittene fra Biotherm. Bruk Aquasource Gel dagkrem eller Aquapower Advanced Gel som tilfører huden fuktighet. Sørg for å beskytte huden med vår Svanemerkede solkrem Waterlover Sun Milk SPF30 eller SPF50 om lag 20 minutter før du går ut i solen. I tillegg til at den beskytter huden mot solens stråler, har den en sammensetning som er utviklet med respekt for havmiljøet.

Husk også å bruke god og fuktighetsgivende kroppspleie i sommer!

Bruk vår ikoniske Lait Corporel body lotion til hele kroppen, som nå også finnes i en 100% resirkulert og resirkulerbar plastflaske*.

*Uten pumpe.

HUSK FUKTIGHET TIL HUDEN - AQUASOURCE HYALU PLUMP GEL

Aquasource Hyalu Plump Gel er en forfriskende og fuktighetsgivende dagkrem med gel-konsistens til normal/kombinert hud. Dagkremen gjennomfukter huden umiddelbart og i opptil 48 timer*, og den gir huden en naturlig glød. Huden etterlates frisk, behagelig, beroliget og fyldigere. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk duft og en lett gel-konsistens som smelter raskt inn i huden.

INGREDIENSER
Aquasource Gel inneholder hyaluronsyre av naturlig opprinnelse som bidrar til å sørge for at huden bevarer fuktigheten, samt Biotherms unike signaturingrediens Life Plankton probiotiske fraksjoner av naturlig opprinnelse.

MILJØBEVISST EMBALLASJE OG SAMMENSETNING
Kremen er av 96 % naturlig opprinnelse og er laget med respekt for havmiljøet. Produktets miljøbevisste emballasje består av et 100% resirkulert og resirkulerbart plastlokk, en 40% resirkulert og resirkulerbar glasskrukke, samt en eske uten cellofan.

*Instrumentell test

VELG solkremen MED STELL I SOMMEREN - BIOTHERM WATERLOVER SUN MILK SPF50

Hos Biotherm elsker vi vann, og derfor vil vi gjerne ta vare på havene og påvirke havliv minst mulig. Derfor er Waterlover Sun Milk fremstilt med særlig respekt for havmiljøet.

Biotherms første Svanemerkede solkrem er utviklet for bevisste forbrukere som gjerne vil være med på å passe bedre på planeten vår. Waterlover Sun Milk SPF50 har en myk og behagelig konsistens som er enkel å påføre og absorberes raskt uten å etterlate hvite merker på huden.

Solkremen er vannfast og velegnet sensitiv hud. Fås også i SPF30.

FUKTPLEIE FOR MENN - AQUAPOWER ADVANCED GEL

Ønsker du å tilføre mer fuktighet til hudpleierutinen din, kan du med fordel starte dagen med Aquapower-serien, som er Biotherms fuktighetsgivende serie for menn. Serien passer for alle hudtyper og aldre, og resultatet er en eksepsjonelt frisk følelse. Huden får fornyet glød og etterlates godt fuktet og næret.

Prøv for eksempel Aquapower Advanced Gel, som er en fuktighetsgivende dagkrem for menn. Den inneholder Biotherms Life Plankton-ingrediens og er dermed fullpakket med regenererende og beroligende egenskaper. Denne dagkremen slukker hudens tørst og styrker dens naturlige barriere.

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL - 48 TIMERS FUKT OG STERKERE HUDBARRIERE

Biotherm Lait Corporel L'Orginal er en frisk bodylotion som fukter huden i opp till 48 timer*, absorberes raskt og styrker kroppens hudbarriere ved første bruk. Bodylotionen er beregnet for daglig bruk og kan brukes til alle hudtyper, men er spesielt godt egnet til tørr hud, da den fukter og tilfører huden næring.

Lait Corporel L'Original har en herlig duft og en frisk formula som gjør den til en sann nytelse å bruke hver dag.

Bruk på ren og tørr hud. Masser forsiktig kremen over hele kroppen i sirkulære bevegelser. Den melkehvite formelen blir raskt tatt opp i huden uten å klø og du kan derfor kle på deg raskt etter påføring. Huden oppleves hydrert og silkemyk med forbedret elastisitet. Duften gir en herlig følelse av renhet og velvære. Passer alle hudtyper.

*Instrumentell test

FINN DINE SOMMERFAVORITTER NEDENFOR