Cera Repair Barrier Cream
Cera Repair Barrier Cream
Cera Repair Barrier Cream
  • Cera Repair Barrier Cream
  • Cera Repair Barrier Cream
  • Cera Repair Barrier Cream

Cera Repair Barrier Cream

Biotherm Cera Repair Barrier Cream er en ansiktskrem som styrker hudens beskyttende barriere og kremen er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

EAN: 3614273393539

availablesizes.topic

  • 50 ml

Din hudbarriere utfordres daglig av bl.a. en travel hverdag. Biotherm Cera Repair Barrier Cream er en ansiktskrem som styrker hudens beskyttende barriere og kremen er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Den nye Cera Repair dagkremen fukter huden, og du vil oppleve at huden fremstår jevnere med en naturlig glød. Cera Repair har også en beroligende effekt og forbedrer hudens elastisitet. Den lette og silkemyke teksturen absorberes raskt inn i huden og etterlater den behagelig og fuktet.

Cera Repair inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse som BioCeramider som hjelper med å styrke hudens egen barriere samt Biotherms unike signaturingrediens, det regenererende Life Plankton probiotiske fraksjoner.

Kremen er utviklet med respekt for havmiljøet og er av 94% naturlig opprinnelse, samtidig som den er 90% bionedbrytbar*. Den miljøbevisste emballasjen består av 100% resirkulert og resirkulerbart plastlokk, 40% resirkulert glasskrukke og resirkulerbar eske uten cellofan.*I henhold til OECD 301 eller tilsvarende ISO-test