THE POWER OF BIOSCIENCE
TO HYDRATE YOUR SKIN

Er du på utkikk etter å øke fuktigheten i huden din? Biotherm vil vise deg hvordan du kan oppnå ekstra fuktighet og glød i huden din fra topp til tå.

Life Plankton Elixir Serum

5% LIFE PLANKTON PROBIOTISK FRAKSJONER + VITAMIN Cg


Biotherm Life Plankton Elixir er et fuktighetsgivende og regenererende serum til alle hudtyper og aldre - første trinn i enhver hudpleierutine for en vakker og velpleid hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudkvaliteten synlig forbedret og styrket. Med tiden fremstår huden fastere, glattere, fine linjer reduseres og huden ser yngre ut. Huden etterlates myk, smidig og fuktet med fornyet glød.

Serumet inneholder 5 % Life Plankton probiotisk fraksjoner, Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse, som er kjent for sine regenererende egenskaper. I tillegg inneholder serumet fuktighetsgivende hyaluronsyre og Vitamin C complex for glød.

Aquasource Hyalu Plump Gel

LIFE PLANKTON + HYALURONSYRE


Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel er en frisk og fuktgivende dagkrem med geltekstur til normal/kombinert hud. Aquasource Hyalu Plump Gel gjennomfukter huden umiddelbart og i opptil 48 timer takket være fuktgivende hyaluronsyre av naturlig opprinnelse, som bidrar til å sørge for at huden bevarer fuktigheten.

Dagkremen inneholder også Biotherms unike signaturingrediens Life Plankton probiotiske fraksjoner av naturlig opprinnelse. Huden etterlates behagelig, beroliget, fyldig og gjenoppfrisket. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk duft og en lett geltesktur som smelter raskt inn i huden.

Aquasource Cica Nutri Cream

LIFE PLANKTON + CENTELLA ASIATICA


Biotherm Aquasource Cica Nutri er en rik og fuktgivende dagkrem til tørr hud. Aquasource Cica Nutri gjennomfukter huden umiddelbart og i opptil 48 timer. Aquasource Cica Nutri inneholder ingrediensen Centella Asiatica, som er kjent for sine beroligende og pleiende egenskaper, samt Biotherms unike signaturingrediens Life Plankton probiotiske fraksjoner av naturlig opprinnelse.

Huden oppleves behagelig, myk og med fornyet glød. Aquasource Cica Nutri dagkrem har en rik og behagelig kremtekstur som absorberes raskt i huden og etterlater den silkemyk og uten at den føles stram.

Cera Repair Barrier Cream

LIFE PLANKTON + BIOCERAMIDER

Biotherm Cera Repair Barrier Cream er en ansiktskrem som styrker hudens beskyttende barriere og kremen er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Cera Repair dagkremen fukter huden, og du vil oppleve at huden fremstår jevnere med en naturlig glød. Cera Repair har også en beroligende effekt og forbedrer hudens elastisitet.

Den lette og silkemyke teksturen absorberes raskt inn i huden og etterlater den behagelig og fuktet.

PLEI KROPPEN DIN SOM ANSIKTET
med Lait Corporel l'Original Body Lotion

Klassikeren, Biotherm Lait Corporel L'Orinal,  som vi alle elsker, kommer nå i et nytt design, men med samme fuktighetsgivende formel. Styrker hudbarrieren på kroppen ved første bruk.

BERIKET MED LIFE PLANTON OG E-VITAMIN
48T FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT*

Lait Corporel L'Original

oppdag