Sommeren står for døren, og med solen høyt på himmelen er det ekstra viktig å beskytte og ta vare på huden med effektiv og fuktighetsgivende hudpleie!

Få vakker og velpleid hud med favorittene fra Biotherm. Start med Life Plankton Elixir Serum som første trinn i hudpleien, og bruk deretter Aquasource Gel dagkrem som tilfører huden fuktighet. Sørg for å beskytte huden med vår Svanemerkede solkrem Waterlover Sun Milk SPF30 eller SPF50 om lag 20 minutter før du går ut i solen. I tillegg til at den beskytter huden mot solens stråler, har den en sammensetning som er utviklet med respekt for havmiljøet og den kommer i en 100% resirkulert og resirkulerbar plastflaske**.

Husk også å bruke god og fuktighetsgivende kroppspleie i sommer! Bruk vår ikoniske Lait Corporel body lotion til hele kroppen, som nå også finnes i en 100 % resirkulert* og resirkulerbar plastflaske**.

*Uten farge- og tilsetningsstoffer.
 **Uten pumpe.

FØRSTE STEGET I ALLE HUDPLEIERUTINER

Life Plankton Elixir Serum

Life Plankton Elixir er et pleiende serum til alle hudtyper og aldre, også til sensitiv hud.

Hudens kvalitet fremstår synlig forbedret og styrket etter få dager. Med tiden vil du oppnå en fastere og glattere struktur. Serumet bekjemper fine linjer og etterlater huden myk, smidig, fuktet og med en fornyet glød.

INGREDIENSER
Life Plankton Elixir inneholder 5 % Life Plankton probiotiske fraksjoner, som er Biotherms aktive og unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse. Serumet inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre og C-vitaminkompleks som gir en frisk og vakker glød til ansiktet.

BRUK
Påfør Life Plankton Elixir Serum morgen og kveld på renset hud. Påføres før ansiktskremen for å forsterke kremens pleiende effekt. Serumet påføres enkelt ved bruk av medfølgende pipette, og den lette konsistensen absorberes raskt uten å virke fet.

HUSK FUKTIGHET TIL HUDEN

Aquasource Hyalu Plump Gel

Aquasource Hyalu Plump Gel er en forfriskende og fuktighetsgivende dagkrem med gel-konsistens til normal/kombinert hud. Dagkremen gjennomfukter huden umiddelbart og i opptil 48 timer, og den gir huden en naturlig glød. Huden etterlates frisk, behagelig, beroliget og fyldigere. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk duft og en lett gel-konsistens som smelter raskt inn i huden.

INGREDIENSER
Aquasource Gel inneholder hyaluronsyre av naturlig opprinnelse som bidrar til å sørge for at huden bevarer fuktigheten, samt Biotherms unike signaturingrediens Life Plankton probiotiske fraksjoner av naturlig opprinnelse.

MILJØBEVISST EMBALLASJE OG SAMMENSETNING
Kremen er av 96 % naturlig opprinnelse og er laget med respekt for havmiljøet. Produktets miljøbevisste emballasje består av et 100 % resirkulert og resirkulerbart plastlokk, en 40 % resirkulert og resirkulerbar glasskrukke, samt en eske uten cellofan.

EN KLASSIKER I MILJØBEVISST FORPAKNING

LAIT CORPOREL BODY LOTION

Biotherm Lait Corporel Body Milk er en frisk og fuktighetsgivende bodylotion til alle hudtyper, som nå også er tilgjengelig i en flaske av 100% resirkulert plass* som er resirkulerbar**.

Den fukter huden og trekker raskt inn uten å virke fet. Inneholder ekstrakter av sitrusfrukter og etterlater huden myk og smidig. Duften gir en frisk følelse av renhet og velvære.

*Ingen fargestoffer, ingen tilsetningsstoffer.

** Bortsett fra pumpen.

VELG SUNSKREMEN MED STELL I SOMMEREN

BIOTHERM WATERLOVER SUN MILK SPF50

Hos Biotherm elsker vi vann, og derfor vil vi gjerne ta vare på havene og påvirke havliv minst mulig. Derfor er Waterlover Sun Milk fremstilt med særlig respekt for havmiljøet.

Biotherms første Svanemerkede solkrem er utviklet for bevisste forbrukere som gjerne vil være med på å passe bedre på planeten vår. Waterlover Sun Milk SPF50 har en myk og behagelig konsistens som er enkel å påføre og absorberes raskt uten å etterlate hvite merker på huden.

Solkremen er vannfast og velegnet sensitiv hud. Fås også i SPF30.

HVA GJØR PRODUKTET SÅ SPESIELT?

Det Nordiske Svanemerket har sertifisert vår solkrem etter en analyse av hele produktets livssyklus, fra råmateriale til produksjon, bruk, avhending og resirkulering.

Waterlover Sun Milk er fremstilt av 97 % biologisk nedbrytbar grunnformel* og miljøtestede solfiltre, slik at det har minst mulig negativ innvirkning på planeten. Vi gjør også bruk av sirkulær økonomi - flasken til vårt solprodukt er nemlig fremstilt av 100% resirkulert plast og er gjenvinnbar**. Les mer om det nordiske Svanemerket her.

*77 % biologisk nedbrytbart produkt med filtre.

** Bortsett fra pumpen.

BIOTERMENS FORPLIKTELSE TIL MILJØET

Biotherm bygger på 70 års hudpleieekspertise og har siden 2012 vært en erklært «Water Lover». For 10 år siden inngikk Biotherm sitt første «Water Lover»-samarbeid med NGO-en «Mission Blue». Mission Blue er grunnlagt av den internasjonalt anerkjente marinbiologen Silvia Earle, og organisasjonen kjemper for å få fredet havområder med spesielle og betydningsfulle økosystemer for både dyr og planter.

Green Kayak

I 2021 inngikk Biotherm et partnerskap med miljøorganisasjonen GreenKayak, som kjemper mot forurensningen i verdenshavene ved å involvere frivillige i å padle kajakk mens de samler søppel på havet.

Biotherm vil gjøre det mer tilgjengelig å padle for miljøet, og støtter Greenkayak i lanseringen av flere kajakker i Norge, Danmark og Sverige. De nye Biotherm greenkayaks er plassert i Oslo, Stockholm og København, og vil i fellesskap øke innsatsen med å samle inn mer søppel og plast fra havet.​

Støtt opp om et godt initiativ og bestill kajakk i en av de tre storbyene her: