Biotherms ingredienser
– slik fungerer de i fuktighetskremen din

Utvalget av fuktighetskremer er (nesten) uendelig, og det kan være forvirrende å finne ut av hvilke ingredienser som er viktige for huden din, og hvordan de faktisk fungerer.

Biotherm har et stort utvalg hudpleieprodukter med hver deres egenskaper og ingredienser som pleier huden forskjellig.

Les artikkelen og få oversikt over Biotherms ingredienser og hvilke du bør se etter i din hudpleie for å sikre at huden din får den riktige pleien for ditt behov.

Se etter ingredienser i fuktighetskremen som både nærer, pleier og fukter

Den beste ansiktskremen er den som ikke bare fukter, men som også pleier og styrker huden slik at den holder seg myk, smidig og velpleid.

Hudens behov avhenger av flere faktorer, og behovet endrer seg gjennom livet. For å sikre at du bruker riktig fuktighetskrem, er det derfor viktig å kjenne din hudtype og dine behov.

Ønsker du for eksempel en fuktighetskrem med anti-age-egenskaper, må du se etter noen spesifikke ingredienser som bidrar til en strammere og glattere hud. Ser du derimot etter en fuktighetskrem mot tørr hud, er det noen andre ingredienser du bør holde øye med.

Uansett hva din huds behov er, så kan du finne en ansiktskrem i vårt sortiment med de riktige pleiende ingrediensene som gir huden den pleien den trenger.

Biotherms signaturingrediens, Life Plankton – basen for våre ansiktskremer

Signaturingrediensen gir våre fuktighetskremer et fuktighetsgivende og styrkende fundament som både pleier og styrker huden. Du finner ingrediensene i de fleste av kremene våre og i Life Plankton-serien.

Life Plankton er av naturlig opprinnelse og utvunnet fra de franske Pyreneene. Gjennom en kjemisk fermenteringsprosess har vi forsterket ingrediensen slik at det er langt høyere konsentrasjon i våre produkter.

Formelen består av fraksjoner av probiotika som styrker hudens barriere og gir huden et bedre forsvar mot ytre påvirkninger.
Probiotiske fraksjoner er gode ingredienser å se etter i din hudpleie. Med vår fermenteringsprosess har vi lykkes med å forsterke fraksjonene slik at de er 400.000 ganger så sterke i våre hudpleieprodukter enn de er naturlig.

Du finner de probiotiske fraksjonene i mange av våre fuktighetskremer, men du kan også finne andre pleiende produkter i Life Plankton-serien som supplerer fuktighetskremen din og gir huden ekstra pleie. Du finner bl.a. ansiktsmasker og serum til alle hudtyper.

I tillegg til Life Plankton-formelen er det andre pleiende ingredienser du med fordel kan se etter når du skal finne den riktige fuktighetskremen for deg.

Vann, hyaluronsyre, Aura Leaf og andre fuktighetsgivende ingredienser

Menneskekroppen består av mer enn 70 % vann og derfor er vann, ikke overraskende, også en av de viktigste ingrediensene for huden din. Vann bidrar til å gi huden fasthet og smidighet.

Vann og fuktighetsgivende ingredienser bidrar med å holde på fuktigheten og bevare væskebalansen i huden, og er derfor alfa omega i enhver ansiktskrem.

Alle kremer inneholder vann, men det finnes andre ingredienser som også bidrar med å opprettholde fuktnivået i huden og dermed også intensivere den fuktighetsgivende effekten. Det er mange planter som er naturlig fuktighetsgivende.

Det gjelder f.eks. planten Aura Leaf, som er utvunnet i de franske fjellkjedene. Du kan finne ekstrakt fra Aura Leaf i Biotherms ultrafuktighetsgivende Aquasource Hyalu Plump Gel. En unik kombinasjon av glyserin, hyaluronsyre og Aura Leaf som fukter huden i opptil 48 timer.
En annen superingrediens som gir fuktighet til huden, er hyaluronsyre. Den finner du også i vår signaturformel, Life Plankton, og derfor står den også på ingredienslisten i de fleste av dagkremene våre. Hyaluronsyre er verdensmester i å holde på fuktighet og kan faktisk binde fuktighet til huden 1000 ganger mer enn huden kan naturlig.

Rødalger – en naturlig ingrediens som motvirker aldringstegn

Fuktighetskremens primære oppgave er å sørge for at huden får rikelig med fuktighet. Men den kan mer enn det. Du kan finne kremer i vårt sortiment som både er fuktighetsgivende og som hjelper med å redusere rynker og forbedrer hudens struktur. Vår anti-age-serie, Blue Therapy, er beriket med ingredienser som reduserer aldringstegn.

Blue Therapy Uplift Day Cream er en av våre anti-age dagkremer og en del av Blue Therapy-serien. Kremen inneholder ekstrakt av rødalger som bidrar med å jevne ut hudtonen og redusere fine linjer.

Ceramider – en superingrediens som styrker hudens naturlige balanse

Ceramider er fettsyrer (lipider), og de er viktige byggesteiner i hudens struktur. De finnes naturlig i huden og de styrker den naturlige hudbarrieren ved å binde fuktigheten og styrke den naturlige fuktbalansen.

Ceramider er en viktig ingrediens å se etter i hudpleien din dersom du ønsker en hudkrem som gjenoppretter hudens naturlige balanse og fukter intenst.

Vår Cera Repair Barrier Cream er beriket med naturlige bioceramider. Kremen egner seg til alle hudtyper, også sensitiv hud. Den gir intens fuktighet og den fløyelsmyke konsistensen har en beroligende effekt på huden.

Naturlige og beroligende oljer – en viktig ingrediens til tørr og sensitiv hud

Du kan med fordel se etter fuktighetskremer beriket med naturlige oljer dersom du har tørr hud.

Huden kan bli tørr av flere årsaker, men tilbakevendende tørrhet kan være et tegn på at huden er i underskudd av naturlige oljer.

Huden inneholder flere fettstoffer som sikrer at huden vår er myk og føles behagelig. Den riktige sammensetningen av fettstoffer er derfor minst like viktig som fuktighet og næring i hudpleie.

Biotherm tilbyr flere ansiktskremer spesielt utviklet for tørr hud, som f.eks. Aquasource Cream – Dry Skin. Kremen har en nærende formel og sikrer den riktige pleien for tørr hud.

Dersom huden din har en tendens til å bli irritert og rødlig når du f.eks. bruker hudpleieprodukter, kan det være et tegn på sensitiv hud.
Det er også lurt å velge en fuktighetskrem som er spesielt utviklet til sensitiv hud, som for eksempel Life Plankton Sensitive Balm. Kremen har en luksuriøs balm-tekstur som gir en behagelig pleie.

Se etter Life Plankton i annet enn din fuktighetsgivende fuktighetskrem

Life Plankton er ikke bare vår signaturingrediens som danner en pleiende base for mange av våre fuktighetskremer. Life Plankton er også utgangspunktet for hudpleieserien med samme navn.

Serien består av en rekke styrkende produkter som kan komplimentere din daglige fuktighetskrem og gi huden litt ekstra, både til deg med sensitiv hud, til deg som ønsker å redusere synlige aldringstegn, og til deg som ønsker å gjenopprette hudens naturlige fuktbalanse.

For å supplere de pleiende egenskapene i din dagkrem, kan vi anbefale vårt Life Plankton Elixir Serum. Serumet er beriket med bl.a. hyaluronsyre, C-vitamin-kompleks, som fukter, gir huden fornyet glød og booster cellefornyelsen. Den lette, flytende teksturen gjør at serumet absorberes raskt og gir intens fuktighet.

Takket være den unike formelen er serumet et godt supplement til både våre anti-age-kremer og våre fuktighetsgivende dagkremer. Du kan bruke serumet under din foretrukne fuktighetskrem for å sikre ekstra fukt og pleie.

Vil du gi huden din litt ekstra pleie, kan du prøve Biotherms Life Plankton Sheet Mask. Masken beroliger, gir fornyet glans og fukter intenst slik at huden etterlates silkemyk. Bruk masken etter ansiktsrens og la den virke i 8 minutter og masser resten av produktet inn i huden.

BIOTHERM INTRODUSERER CERA REPAIR BARRIER CREAM

LES MER