Gå inn i det nye året med fornyet glød

Et nytt år står for døren og tradisjon tro er det et godt tidspunkt å endre litt på gamle vaner – heriblant hudpleierutinen. Med Biotherm har du mulighet for å booste din rutine og tilføre masse fuktighet og glød til huden, noe som er viktig i de kalde vintermånedene hvor huden kan føles tørr.

Nedenfor får du våre forslag til den perfekte hudpleierutinen. Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan gi vinterhuden din fuktighet og glød gjennom en enkel rutine.

Biotherms produkter er elsket av menn og kvinner i hele verden for sin allsidighet. Nedenfor finner du noen av våre favoritter som kan hjelpe med å pleie den triste og sensitive vinterhuden. Produktene er din venn når huden trenger litt ekstra kjærlighet slik at du kan innta det nye år på en strålende måte.

Til henne

Cera Cleanser Cream-to-Foam

Start din vinterhudpleie med Biotherms Cera Cleanser Cream-to-Foam, en ansiktsrens som etterlater huden ren, myk og behagelig. Denne rensen er skånsom mot huden og takket være den unike krem-til-skum konsistensen renser den uten å tørke ut huden.

Life Plankton Elixir Serum

Etter rens påføres vår ikoniske Life Plankton Elixir Serum som har en fuktighetsgivende, pleiende og regenererende effekt på huden. Etter kun 8 dager vil du oppleve at huden både har fått mer glød, er fuktet, styrket og synlig forbedret. Life Plankton er Biotherms patenterende signaturingrediens som stammer fra de termiske kilder i Frankrike og er kjent for sine regenererende og beroligende egenskaper.

Cera Repair Barrier dagkrem

Fortsett så med Cera Repair Barrier dagkrem som styrker hudens beskyttende barriere. Kremen er velegnet for alle hudtyper, også den sensitive. Denne dagkremen tilfører masse fuktighet til huden og du vil oppleve at huden fremstår jevnere. Det bidrar til en naturlig glød.

Videre har Cera Repair en beroligende effekt på huden og forbedrer dens elastisitet. Den lette og fløyelsmyke konsistensen absorberes raskt og etterlater huden med en herlig, forfriskende duft.

Om kvelden kan du med fordel bruke Blue Retinol Night Serum i stedet for Life Plankton Elixir Serum et par ganger om uken. Dette serumet er et avansert anti-age serum som reduserer fine linjer, fremmer hudens fornyelse og gir en jevnere hudtone. Huden etterlates forbedret, myk og smidig – klar til å imøtekomme nye muligheter og utfordringer. Serumet er velegnet til normal og kombinert hud.

Når du bruker et serum med retinol er det viktig å beskytte huden mot solens stråler i dagtimene, da huden kan bli mer følsom overfor lys. La derfor solkremen være et fast trinn i din hudpleierutine om morgenen.

Avslutningsvis kan du også med fordel skifte ut den vanlige dagkremen med en nattkrem. Blue Therapy Uplift Night Cream er en behagelig nattkrem for alle hudtyper. Denne nattkremen styrker hudens fasthet og elastisitet ved hjelp av kollagenfraksjon peptid samt «Red Algae» ekstrakt, kjent som Rodophycea som høstes langs Atlanterhavets kyst. Huden beskyttes mot fukttap i løpet av natten og neste morgen oppleves huden frisk, glatt og med en rosa glød.

Til ham

AQUAPOWER ADVANCED GEL

Gå det nye året i møte med en forbedret hudpleierutine. Ønsker du å tilføre mer fuktighet til din hudpleierutine kan du med fordel starte dagen med Aquapower-serien som er Biotherms fuktighetsgivende serie for menn. Serien er for alle hudtyper og aldre og resultatet er en eksepsjonelt frisk følelse. Huden får fornyet glød og etterlates gjennomfuktet og næret.

Prøv for eksempel Aquapower Advanced Gel, som er en fuktighetsgivende dagkrem for menn. Den inneholder Biotherms Life Plankton ingrediens og er dermed spekket med regenererende og beroligende egenskaper. Denne dagkremen slukker hudens tørst og styrker dens naturlige barriere.

FORCE SUPREME PRO-RETINOL SERUM

Ønsker du derimot en hudpleierutine som motvirker synlige tegn på aldring, kan du med fordel bruke Biotherms Force Supreme serie. Serien består av hudpleieprodukter med imponerende anti-age egenskaper. For eksempel vil Force Supreme Pro-Retinol Serum motvirke synlige tegn på aldring. Ingrediensene i serumet bidrar til en mer fast, jevn og myk hud. Produktet kan brukes hver dag etter rens og barbering og før dagkrem. Opplev gleden ved en gjennomfuktet hud med en naturlig glød.

Godt nyttår med fukt og glød til hele kroppen

Det er ikke noe bedre enn den duften som sirkulerer på badet når man har vasket en velduftende shower gel av.

Hos Biotherm liker vi godt vår Lait de Douche Shower Milk, som er en fuktighetsgivende showergel som både pleier, renser og mykgjør huden. Denne kroppsåpen kan brukes av alle og dens imponerende egenskaper og herlige duftnoter etterlater huden ren og frisk.

Avslutt dusjen med Biotherms pleiende Lait Corporel bodylotion som reparerer hudens barriere, tilfører fuktighet og etterlater huden myk og smidig. Denne lotionen inneholder Life Plankton som er kjent for sine beroligende egenskaper. Den melkehvite teksturen trenger raskt inn uten å virke fettete og egner seg for alle hudtyper. Ekstrakter av sitrusfrukter bidrar med en frisk følelse av renhet og velvære.

FINN ALLE PRODUKTENE UNDER