Cera Repair Barrier Cream

FUKTET OG JEVN HUDTONE MED NATURLIG GLØD

Din hudbarriere utfordres daglig av forskjellige eksterne faktorer - som en en travel hverdag og en hektisk livsstil. Cera Repair Cream er en ny ansiktskrem fra Biotherm som adresserer disse utfordringene ved å styrke hudens beskyttende barriere.
Cera Repair dagkrem er velegnet alle hudtyper - også sensitiv hud.

Utover det å styrke hudbarrieren så fukter Cera Repair huden uansett hudtype, og du vil oppleve at hudtonen din vil fremstå jevnere med forbedret elastisitet og en forsterket naturlig glød.
Cera Repair har også en beroligende og lindrende effekt på huden.

Cera Repair har en lett og silkemyk konsistens som fortjener å testes!
Den hvite kremen har en forfriskende duft som absorberes raskt inn i huden og etterlater huden myk og behagelig.

Ingredienser og fordeler

BioCeramider

Ingrediensen bak navnet på denne dagkremen er BioCeramider, som er av naturlig opprinnelse og som hjelper med å styrke hudens egen barriere.

Life Plankton

Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse; de regenererende og beroligende Life Plankton probiotiske fraksjoner.

For huden og for havene

Cera Repair Barrier Cream er utviklet med respekt for havmiljøet og er blant Biotherms mest bærekraftige lanseringer per dags dato.

Dagkremen er av 94% naturlig opprinnelse og er 90% bionedbrytbar*. Emballasjen er miljøbevisst og inneholder blant annet et 100% resirkulert plastlokk, 40% resirkulert glasskrukke og en eske i resirkulert materiale uten cellofan.

* I henhold til OECD 301 eller tilsvarende ISO-test

Bruk Cera Repair Barrier Cream som ansiktskrem morgen og kveld. 
Start alltid din rutine med å rense huden grundig. Etter rens påføres dagkremen på nyrenset hud i hele ansiktet - men unngå øyeområdet. Dersom du bruker serum - for eksempel Life Plankton Elixir Serum bør det påføres etter ansiktsrens, men før du påfører Cera Repair dagkrem. 

Cera Repair er er også velegnet som dagkrem under makeup. 

Foreslått rutine

CERA CLEANSER CREAM-TO-FOAM

Biotherm Cera Cleanser Cream to Foam er en ansiktsrens som skånsomt renser huden, virker lindrende og som ikke tørker ut huden. Etterlater huden myk og behagelig.

LIFE PLANKTON ELIXIR SERUM

Life Plankton Elixir ER et pleiende og regenerende serum. Serumet gir en fuktet, styrket og synlig forbedret hud med fornyet glød på kun 8 dager.

CERA REPAIR BARRIER CREAM

Cera Repair Barrier Cream er en ansiktskrem som styrker hudens beskyttende barriere og kremen er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Sett sammen din egen rutine